Doğuma Hazırlık kızıma isim seçemiyorum yardımcı olurmusunuz????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce Hangi ismş koymalıyız

• Ankete Katılan
    47

tontisimm..

Umutsuzluğu rafa kaldırdm
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
39
1
86
İstanbul
Kızlar merhaba
21 haftalık hamileyim allahım nasip ederse kızım olacak ama ismine karar veremiyoruz fikirlerinizi yazarsanız çook mutlu olucammm

ilk sırada Aysima var ama kimse beğenmiyor(benimde çok hosuma gitti)
Azra ,Tuğsem ve Nilsu arasında seçim yapamıyoruz...

Sizin hoşunuza gitmesi önemli olan, ama ileride kızınızın hoşuna gidecek mi onu da düşünün derim
Tuğsem anlamı nedir? Değişik olsun diye anlamsız isim seçmeyin derim.
Şimdiden güle güle büyütün..

Teşekkür ederim ama insanın etrafındakiler çok etkiliyor zaten sürekli kızım beğenirmi düşünüyorum
ama bi fikir çıkmıyor :)
Tuğsemin anlamı baş tacı demek..

Teşekkür ederim ama insanın etrafındakiler çok etkiliyor zaten sürekli kızım beğenirmi düşünüyorum
ama bi fikir çıkmıyor :)
Tuğsemin anlamı baş tacı demek..

Çok merak ettim ve baktım bende zaten :)
Anlamı çok hoş ama ne biliyim yeni çıkan isimler bana tuaf geliyor,
sizi kasdetmiyorum ama genelde sırf kimsede olmasın diye abuk sabuk isimler buluyorlar. İlerde çocuklar demesin çok aradınız mı diye..
Nilsu içlerinde en güzeli bence..
Ben henüz hamile değilim ama Duru, Öykü, Begüm, Cansu, Eylül isimlerini beğeniyorum, belki fikir olur..
En azından yeni ve herkezde olan Ecrin gibi isminden daha iyiler bence :)

Bende seninle aynı fikirdeyim fakat bu isimler yeni değil ama çok koyulmayan isimler anlamlarıda bence çok güzel sadece nilsunun anlamı yok
eylülde çok güzel ama doğumum ağustosta kızım anne ne alaka dermi diye düşündüm :) teşekkür ederimm..

bende seninle aynı durumdayım aysima ismini beğeniyorum eşim beğenmedi hala isim bulamadım tuğsem kulağa pek hoş gelmiyor benim fikrimce

nilsu ve aysima olaak 2ye düşürün bence seçeneği :))) ikiside çok güseeel ben nilsuyu seçerdim:)

bende seninle aynı durumdayım aysima ismini beğeniyorum eşim beğenmedi hala isim bulamadım tuğsem kulağa pek hoş gelmiyor benim fikrimce

benim eşim çok beğeniyor fakat etraftan aldigimiz tepkiler ikimizinde hevesini kırdı kizimizda mı begenmez acaba diyoruz ..ama çok kibar isim değil mi :)

aysima çok güzel bi isim...zaten açık ara önde gidiyo...

siması ay kadar güzel demek herhalde....ben beğendim...

Azra ve Nilsu son zamanlarda çok kullanılmış bir isim
tuğsem telaffuzu zor
açıkçası aysima biraz değişik geldi beğendim..
hayırlısı olsun...

Öncelikle Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah. isim olarak ise Azra kulağıma hoş gelir hep :) tabi tercih sizin.

bende çok kararsız kaldım. herkes bişi söylüyor zaten.ceren, ezgi, ceyda, ece, melisa bakalım artık hayırlısı. birini seçicem

tuğsem tuğsem tuğsemmmmmm bayılıyorum bu isme çok seviyorum çokkk

Ben iki yada uc isim dusunuyorum kismet olursa. İlki mutlaka annemin adi olacak gulseren. Benim ennn sevdigim isim ikilisi "duru nehir" bayiliyorum bu iki ismin yanyana durusuna ve tinisina.

"Beril" bende bu ismi çoook seviyorum.. :119: Allah kısmet ederde bi kzım olursa kesinlikle ismi Berildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…