• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıma isim

Sidelya4121

Kanatlarım Var Ruhumda
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
222
50
98
34
Beğendiğim iki isim var asel (bal ırmağı) ve lina (hurma ağacı) eşimin beğendiği isimse sidelya (yıldız çiçeği, cennette açan çiçek) . Sizce hangi isim daha güzel ya da iki isim olursa hangileri birbiriyle uyumlu olur.

İsimlerimden biri lina ben seviyorum
Sidelya çzgi filmlerdeki karakterlerin ismi gibi
Asel kulağa hoş geliyor ama anlamı hoş değil

canım asel ve lina benim beğendiğim isimlerden hatta hamile olduğumu ilk öğrendiğimde kızım olursa adını lina koyarım dedim.. asel ise unisex diye biliyordum ama kız ismi olarak daha çok kullanılıyor ikisinden birini koyarsan bence çok hoş olur..

Asel bal ırmağı değil de bal demek. Lina da bir tür hurmanın ismi. Ağacın değil de Medine Hurması, Kudüs Hurması gibi Lina Hurması var. Oradan geliyor. Sidelya'nın da nereden baktınız ama cennette açan çiçek diye bir anlamı yok. Arapça bildiğim için söyleyeyim dedim Hoppa

Ben Asel ismini seviyorum. Hele ki gözler bal rengi olursa, tadından yenmez :) ayrıca unisex değil, dişil bir isim. Hoppa

Asel bal ırmağı değil de bal demek. Lina da bir tür hurmanın ismi. Ağacın değil de Medine Hurması, Kudüs Hurması gibi Lina Hurması var. Oradan geliyor. Sidelya'nın da nereden baktınız ama cennette açan çiçek diye bir anlamı yok. Arapça bildiğim için söyleyeyim dedim Hoppa

Ben Asel ismini seviyorum. Hele ki gözler bal rengi olursa, tadından yenmez :) ayrıca unisex değil, dişil bir isim. Hoppa
Sidelya hangi dil bilmiyorum Arapça olmadığı kesin. Bilgi için de teşekkürler.

Back
X