Doğuma Hazırlık kızıma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

moni08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
81
0
46
Selam herkese ben 21+1 günlük hamileyim kızım olcak ipek ismi sizce nasıl veya önerebileceğiniz bi isim varmı teşekkürler:nazar:

hayırlı olsun öncelilkle aden lal ismi çooookgüzel ve fa:16:rklı aden cennet bahçesi demek lal ise alev...

öncelikle Allah sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin:nazar::nazar:ipek çok güzel bir isim bence canım, çok da zarif. kızım olsaydı bu ismi vermek isterdim.

bende beğeniyorum ipek ismini içinize sindiyse bence tereddüt etmeyin derim....ayrıca ismi ipek olanlar çok şanslı olur diye duymuştum...sağlıcakla gelir ve büyütürsünüz işllh...

teşekkür ederim herkesin hayırlısıyla gelir bebeği inşallah

çok güsel ve çeşitli kız isimleri var canım. daha güsel bi isim bulabilirsin. asya,belis,akasya beğeniorum ben. sağlıkla büyüsün:nazar:

ipek çok güzel bir isim kibar ince bir isin bence
yeni moda ne olduğu anlaşılmayna söylenmesi
zor isimlerden daha güzel

ipek oldukça güzel ve eskimez bir isim bence :)
ama önerilerinizi de önemsiyorum diyorsan ; melis,ece,öykü,ceren,sıla olabilir :)

Selam herkese ben 21+1 günlük hamileyim kızım olcak ipek ismi sizce nasıl veya önerebileceğiniz bi isim varmı teşekkürler:nazar:

canım bebeğine isim verirken anlamlarına dikkat et anlamı güzel olan isimler koy. isimler çocuğu çok etkiliyo çünkü mesela efe isminde ki çocuklar aşırı yaramaz oluyo ve ya ablamın arkadaşının kızı oldu ismini elfin koydular anlamı dur durak bilmezmiş gerçektende öyle hiç durmuyo yerinde sürekli gezinmek istiyo geceleri doğru düzgün uyumuyomuş

ama berra ismi çok güzel bi isim anlamıda güzel. Doğru söz söyleyen hayır işleyen anlamında. ayrıca araştırdığıma göre berra peygamber efendimizin halasının ismiymiş. bide berre var o da peygamber efenedmizn anneanne ve üvey kızının ismiymiş fakat peygamber efendimiz kızının ismini zeynep olarak değiştirmiş

ahsen:çok güzel daha güzel
yusra:kolaylık
şeyda:aşık

moni08, cnm ben de kız bekliorum ve favori isimlerimden biri ipek ... çok güzel bi isim bence ... ama eşim pek istemio ipek ismini... biz şimdi kendimiz için bahar ismini düşünüoruz... ama bence ipek ten vazgeçme.. :))

bizimde kızımız olcak kısmetse:nazar: bende isim arıyom. daha doğrusu var beğendiğim eşim istemiyo. tuana:cennete düşen ilk yağmur damlası

havin,bejna,benay,benan,efsun.. aklıma gelenler bunlar arkadaşım. isimleriyle ,sağlıklı bi şekilde yaşasınşlar....:emir_bebek:

İpek ismi çok kibar ve güzel benim de kızım olacak ismini gökçe koyacağız. Bunların dışında cansu, elis, nida, şimal, ayris, ceyla, simla, ada güzel isimler. Bir de hüma ismi var anlamı cennet kuşu

ipek oldukça güzel ve eskimez bir isim bence :)
ama önerilerinizi de önemsiyorum diyorsan ; melis,ece,öykü,ceren,sıla olabilir :)

internette dolanırken anlamları yanlış bilinen isimlere rasladım melis mesela şişman tenbel kişi demekmiş.

Back
X