evet canım sölediğin isimler çok güzel ama benim adım zeynep yeğenimde berre:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım sölediğin isimler çok güzel ama benim adım zeynep yeğenimde berre:)
ya bak ben sana anlamı dilsiz diyorum lal ismindekiler dilsiz konuşamaz demiyorum tamam ben yanlış biliyorum nettende yanlış araştırdım annem 50 yaşında ki kadında mı yanlış biliyo ya da sorduğum herkes mi yanlış biliyo Alah aşkına bırak bu işleri konuştukça batıyosun. hem sen nerden biliyosun anlamının söylediğin anlam olduğunu kanıtın var mı hangi sitede gördün kim söyledi böyle şeylere inanma çocuk değilsin. biz bütün millet yanlış biliyoruz sen doğru mu biliyosun. tamam topik açıyorum lal isminin anlamı diye bakalım kim haklı
artık devir değişti 50 yaşında herkes doğruyu bilmez...tamam sen haklısın okadar ekşide yazanlar herşey yanlış isimelrde yazan sen haklısın..bişey demedim![]()
neden bilemsin ben annnem cahil bi kadın değil emin ol senden bin kat daha fazla şey biliyo buarada konuyu açtım bi incele
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/434365-lal-isminin-anlami.html
bak bakalım cevaplara kim haklı hala dediğinde ısrar edersen senden şüphe ederim![]()
tamam sen haklısınsorunların olduğunu düşünüyorum
genelde eski insanlara göre öyledir...
lal ismindekiler dilsiz oki
sen haklısın
![]()
belki size yardımcı olabilirim http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-bolumu/336982-son-harften-kiz-ismi-turetmece.html
bu topikte kız isimleri yazıyo dikkatinizi çekicek isimler bulabilirsiniz belki![]()
![]()
kesinlikle katılıyorum...
moda olacak farklı olacak diye iyice abartmaya başlandı isim konusunda...
kardelen ve beril isimlerini seviyorum bende yakıştırıyorum kızlara...
allah sağ salim kavuştursun inşallah canım...![]()
ben kimyagerim berilyum beril ismi de hoşuma gitti ipek mi beril mi:)))))))
Selam herkese ben 21+1 günlük hamileyim kızım olcak ipek ismi sizce nasıl veya önerebileceğiniz bi isim varmı teşekkürler![]()