Doğuma Hazırlık kızıma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evet canım sölediğin isimler çok güzel ama benim adım zeynep yeğenimde berre:)

:61: ikinizinde ismi çok güzel :69: ablamında araştırmasına göre berre peygamberimizin anneannesinin ismi fakat günmüzün türkçesine göre berra olarak değişmiş onun için kızının ismini berra koydu :66:

canım bence ipek ismi cok guzel kızınla adas olacagız umarım bende soylenısı zor olan ısımlere karsıyım ayrıca ısımlerın kısılıklerı etkıledıgını dusunuyorum ben de dahıl tanıdıgım tum ıpekler duygusal narın ve sessız kısıler bende bır kızım olursa ıncı koymak ısterım sımdıden hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun...

ya bak ben sana anlamı dilsiz diyorum lal ismindekiler dilsiz konuşamaz demiyorum tamam ben yanlış biliyorum nettende yanlış araştırdım annem 50 yaşında ki kadında mı yanlış biliyo ya da sorduğum herkes mi yanlış biliyo Alah aşkına bırak bu işleri konuştukça batıyosun. hem sen nerden biliyosun anlamının söylediğin anlam olduğunu kanıtın var mı hangi sitede gördün kim söyledi böyle şeylere inanma çocuk değilsin. biz bütün millet yanlış biliyoruz sen doğru mu biliyosun. tamam topik açıyorum lal isminin anlamı diye bakalım kim haklı

artık devir değişti 50 yaşında herkes doğruyu bilmez...tamam sen haklısın okadar ekşide yazanlar herşey yanlış isimelrde yazan sen haklısın..bişey demedim:D:D

Son düzenleme:
artık devir değişti 50 yaşında herkes doğruyu bilmez...tamam sen haklısın okadar ekşide yazanlar herşey yanlış isimelrde yazan sen haklısın..bişey demedim:D:D

neden bilemsin ben annnem cahil bi kadın değil emin ol senden bin kat daha fazla şey biliyo buarada konuyu açtım bi incele

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/434365-lal-isminin-anlami.html

bak bakalım cevaplara kim haklı hala dediğinde ısrar edersen senden şüphe ederim :53:

tamam sen haklısın:61:sorunların olduğunu düşünüyorum :37:genelde eski insanlara göre öyledir...:62:lal ismindekiler dilsiz oki:D:D:Dsen haklısın:52:

asıl senin sorunların var sen bi psikolağa git seninle daha fazla uğraşamıcam. dalga mı geçiyosun ne yapıyosun bilmiyorum ama bu siteye 0-6 yaş grubu çocukların girmemesi gerekir onları ilgilendiren bişey yok burda

kesinlikle katılıyorum...

moda olacak farklı olacak diye iyice abartmaya başlandı isim konusunda...

kardelen ve beril isimlerini seviyorum bende yakıştırıyorum kızlara...

allah sağ salim kavuştursun inşallah canım...
:nazar:

saol canım teşekkürler beril güzelmiş

ben kimyagerim berilyum beril ismi de hoşuma gitti ipek mi beril mi:)))))))

beril ismi güzel bencede hoş ve kibar bende hamileyim daha cinsiyeti belli deil ama kız olursa derin ismini koymayı düşünüyorum. sanada öneririm...

bence ipek harika bir isim ben cok begeniyorum, cocugum oldugunda koyabilecegim isimlerden biri kesinlikle.
ayrica bu isim zeynep kadar falan yaygin ve eski degil.
hem modern hem guzel bence koyun :34:

ipek mi beril mi derseniz tabii ki ipek diyorum!
bi kere soylenisi kolay ve ipek dedigimde aklima cok zarif seyler geliyor...bu ismin soylenmesi bile zarif...

Son düzenleme:
Back
X