Doğuma Hazırlık kızıma isim??????????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zülal mi beril mi?

• zülal

OY: 10 34,5%
  • beril

OY: 19 65,5%

• Ankete Katılan
    29

Ekarhan

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
328
170
303
kızlar kızımın ismine karar veremedik. zülal mi beril mi? zülal;parlak berrak soğuk su .
beril; zümrüt,arınmış aklanmış anlamında. yardımcı olun lütfeen:(

hayırlı olsun öncelikle bebişin arkadaşım. Beril herkesin koyduğu bir isim oldu artık. Zülal güzelmiş hiç duymamıştım. özenti gibi de durmuyor.
Ben Zülal diyorum. :71:

teşekkür ederim yardımın için. aslında zülali eşimde çok beğeniyor ben sadece söylenmesi zor diye tereddüte düştüm.

teşekkür ederim yardımın için. aslında zülali eşimde çok beğeniyor ben sadece söylenmesi zor diye tereddüte düştüm.

zülal çok güzel bir isimmiş rabbim kucağınıza almayıda nasip eder inş. adıyla uzun sağlıcakla yaşar inş.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
bence de zülal güzel ama zümra ismini de düşün anlamı çok güzel.. kızım olsaydı düşünürdüm...

zülal diye de beril diye de arkadaşım var. iki isim de güzel, zülal bana çok ilginç değişk delmişti ilk duyduğumda ikisi de güzel.. zülal daha ağır basıyor sanki

kızlar yardımınız için çok teşekkür ederim sanırım zülal de karar kılacağız gibi bakalım hayırlısı.

Kesinlikle beril:) bende düşünüyorum bu ismi ama eşim istemiyo herşeyden önce bebişlerimize sağlık tabi

Back
X