Doğuma Hazırlık Kızıma isim:((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Enisa-

Kızım ^"Oğlum^"Süpriss Yumurtam^":)
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
113
31
13
Selam kızlar kızıma isim konusunda çok kararsız kaldım yardım edermisiniz Ilk başlarda aklımızda bir kaç isim vardı ama ben değil abisi ve ablası ısrarcıydı şimdi tamamen fikirleri değişti Kızımın ismi yağmur olacak nasip olursa ama babasının isteği bu bana soran olmuyor bile ne düşünüyorsun ne istiyorsun diye hoş isimmi evet güzel ben masal kumsal bu tarz isimleri beğeniyorum bunlarıda babası begenmıyor kızlar yağmur ismine uygun ikinci isim önerebilirmisiniz Yada anlamı güzel olan isimler önerebilirmisini doğuma az kaldı ama ben çok kararsızım

Ortak karar olmalı isim mevzusu
Bi de ikinci isim degil birinci isim kullanılır "genelde". Kayıt ettirirken bu önemli.

Aklima gelenler...... yagmur toprak/ yagmur kumsal/ yagmur melodi / yagmur hayal / yagmur ecrin / yagmur okyanus / yagmur naz / yagmur nil / yagmur sahra

Yağmur elif
Yağmur yasemin
Yağmur Yelda
Yağmur yonca

Yağmur alya
Yağmur mina
Yağmur ela

Ben kızlarda en çok Arya,Derin bera,Afra,Lina isimlerine bayılıyorummm

Yağmur ela yağmur naz benimde aklımdan gecen isimler ama karar vermek çok zormuş (

Elvin, Esen favorilerim. Başta kızım olacak demişlerdi olsaydı masal elvin ya da masal esen koyacaktık. Şimdi erkek olacak kısmetse

Bence yağmur ismi kumsal isminden çok daha hoş. Yağmur mina olablir

Teşekkür ederim kızlar hepinize tek tek çok güzel fikir ler veriyorsunuz hepsi birbirinden güzel isimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…