Doğuma Hazırlık Kizima isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangisi daha güzel

• Mina

OY: 14 35,9%
  • Ezgi

OY: 8 20,5%
  • Duru

OY: 17 43,6%

• Ankete Katılan
    39

gulsah-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
4.983
8.581
158
Selam kızlar doğuma çok az bi süre kaldı 31 haftalik hamileyim ama kızımın adı hala daha net değil. Ben mina istiyorum eşim pek istemiyor. Düşündüğü bi isim de yok. Sizce mina nasıl. Ya da ezgi. Ya da şöyle güzel Bi isim öneriniz var mi

Selam kızlar doğuma çok az bi süre kaldı 31 haftalik hamileyim ama kızımın adı hala daha net değil. Ben mina istiyorum eşim pek istemiyor. Düşündüğü bi isim de yok. Sizce mina nasıl. Ya da ezgi. Ya da şöyle güzel Bi isim öneriniz var mi

Ankettekilerden Duruya oy verdim. Harika isim.

Kızlar teşekkür ederim. Benim de en çok hoşuma giden mina. Kopamiyorum bu isimden. Ama eşim pek sevmiyor ikna edebilirsem mina koycam ama edemezsem ikinci bi alternatifim hiç yok

Mina ismini ben de düşünüyorum ama eşim küfürü çağrıştırıyor diyo. Yok artık diyip geçmiştim ama internette böyle çok yorum okudum. İlerisini düşünüp vazgeçtim. Çok mu saçma düşünüyorum acaba. Ben kendi kızım için Duru'ya karar verdim şimdilik. Anlamı çok net ve güzel. Üstelik eskisi kadar çok konulmuyo artık.

Mina çok kibar ve asil Geliyor bana :) bende kızım çok zarif olsun istiyorum

Mesaj tekrarı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ezgi cok guzel seceneklerden..
Ezgi ve ipek isimleri bana cok kibar gelmistir hep.. Duru kaba geliyor.. Mina da bir ara sevdigim simdi cok sıkıldigim bir isim..
Asli da guzel..
Serra nin anlami harika..
Sare ismini de cok severim, kizimin ismi.. Elif, Asya ve Azra isimleri de guzel ama Asya nin da anlami yok..
Biz de cok kararsiz kaldik ama sanirim bizim de Elif Asya olacak..

Son düzenleme:
Back
X