Tamamen duyulmamış da arama kiz çok ince eliyoruz ama kulağa da hoş gelsin ne biliyimMrblar ben 5 aylik hamileyim ve bebegimin cinsiyeti kiz kizima doğal farkli ve kimsede olmayan farkli bi isimariyorum yardimci olur musunuz.
Bu arada tanıdığım birisinin kızının adı da Laçin diMrblar ben 5 aylik hamileyim ve bebegimin cinsiyeti kiz kizima doğal farkli ve kimsede olmayan farkli bi isimariyorum yardimci olur musunuz.
Zeynur, Tuana, RanaMrblar ben 5 aylik hamileyim ve bebegimin cinsiyeti kiz kizima doğal farkli ve kimsede olmayan farkli bi isimariyorum yardimci olur musunuz.
İlk çocuğum bu o yüzden hic bisey yakistiramiyorm ne bilimTamamen duyulmamış da arama kiz çok ince eliyoruz ama kulağa da hoş gelsin ne biliyim
teşekkürler
TesekkurlerElif Rana
Yaren
Hira
Eylül
Tuana
İsra
İzgi su
Dilaynaz (son ikisi öğrencilerimin isimleri bana farklı gelmişti paylaşmak istedim:))
Defne bilinmedik bi isim dil ki
şifa
hüma
nisa
serra
ayza
sündüs (kayınvalidemin koymak zorunda olduğum ismi)
Merhaba çok araştırdımMrblar ben 5 aylik hamileyim ve bebegimin cinsiyeti kiz kizima doğal farkli ve kimsede olmayan farkli bi isimariyorum yardimci olur musunuz.
Hayırlı olsun size de doğumlarımız çok yakın dizinlebizimde kızımız olacak inşaallah 22. haftalık gebeyim bende. eşimle sevgiliyken bile kızım olursa BENGÜ olacak diyordu. Bizde şimdi Bengü kızımızı bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?