Doğuma Hazırlık kızıma isimde çok rarsızım yardım edin lütfennn.!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

HANGİSİ LÜTFEN OYLAYIN???

• MELİS

OY: 14 18,9%
  • BAŞAK

OY: 17 23,0%
  • ASEL

OY: 8 10,8%
  • DEFNE

OY: 35 47,3%

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .

g_destina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
86
3
98
Ankara
kızlar herkeze meraba ben yeniyim buralarda bana yardımcı olun lütfen.26 haftalık hamileyim bir kızım olcak ve isim seçmekte çok karasız kaldım. lütfen yardım edin. sizce hangi olsun???

MELİS
BAŞAK
DEFNE
ASEL
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

başak ve defne çok hoş ama başak daha şeker..
hayırlı doğumlar

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bizde çok zor karar verdik
başak ismini bizde düşünmüştük
defne ismini bende çok istedim eşim beğenmedi

başak defne asel güzelmiş

teşekkürler dediğiniz gibi hepsi güzel insan seçemiyor ama eşimde başak dan yana ama ben diğerlerinide beğendim çok kararsızım:)))

nenım kızımın adı melis.herkes cok begenıyor.anlamı bal arısı demekmiş.bence çok güzel bir isim.ismiyle yaşasınlar.aselde hoş bu arada

Bence Defne;

Basak ismi ile cok dalga geciyorlar, ilk harfini T harfine dönüstürüyorlar.. ve sonunda igrenc bisey cikiyo ortaya.
Asel ismine gelince, ilk defa duyuyorum, cirkin degil tabii, ama yabanci bir isime benziyor, fazla begenmedim.
Melis ismi ise artik bogdu, sagima baksam bir melis, soluma baksam yine bir melis, gecen saydim, benim bile fazla kalabalik bir ailem olmamasina ragmen, ailemizde tam 8 tane Melis var :))
Yani cok fazla konuluyor, hem gercek anlamida güzel degil, heryerde Melis isminin anlami `Bal Arisi` olarak geciyor, ama asli yok. Bu ismin gercek anlami; `Sisman ve tembel kisi` demek. Istersen bir arastir.
Bence iclerinde en mantiklisi Defne, hem kulaga cok hos geliyor, hem anlamida cok güzel bence.
Saglikli alirsin bebisini insallah kucagina canim :))

Ayy benim kardeşimin ismide melis, güzel bir isim.. ama defnede çok güzel bir isim.. Allah hayırlısıyla doğum nasip etsin cnm..

Back
X