kizima iyi bakamiyorum: ((((((

ruhlar alemi

en buyuk cezaevi cahil insanin kafasinin icidir..
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
125
29
18
31
Mrb ablalarim cok uzgunum ya kizimla zature yuzunden 1 hafta hastanede yattik tam iylestok erken ben grip oldum kizima bulasti simdi oda oksuruyo burnu tikali bogazı kizarmis serum fizyolojik kullaniyorum soguk buhar yapiyorum sik sik emziriyoru ıhlamur cayi veriyorum her turlu yontemi denedim olmuyo sizce ne yapmaliyim yardim edin lutfen

Brnim kızımda zatüre oldu.ki içtiği suyu bardaği bile ayrı.aytı yıkarım deterjanınayrı hergün ev silip süpürükür.eve giten herkes ilk banyoya el yıkamaya üzerini değiştirmeye gider ama yinede hasta oluyor.yapıcqk biley yok bol meyve ver vitqnin alsın

Canım benım böyle deyipte üzme kendini.Elbette ıyı bakıyorsun sen ona.Kaç aylık kızın?

aaa o ne demek? bir bebeğe annesinden iyi kimse bakamaz. hepimizin yavruları hastalanıyor, hastalıksız büyüyen bebiş olur mu hiç? hepimiz geçiyoruz bu dönemlerden. ona en iyi sen bakarsın.
biraz sakin olacaksın önce, sen panikledikçe o da hisseder ve huysuzlaşır, uyuyamaz ve iyileşemez.
Allah a şükür bunlar geçen, tedavisi olan hastalıklar. sakince ve kendine güvenerek bakacaksın bebeğine. öyle ben yapamıyorum dedikçe akıl verenin çok olur, kafan karışır. ilaçlarını ver, vitaminlerini aksatma geçer inşallah. Allah bağışlasın yavrunu.

cnm ayaklarının altına gece yatarken viks sür corap giydir yatır. balgam söktürücü sruplar var ondan kullan ve yüz üstü dizine yatır. cigerlerinin oldugu yere iki elinle hafif hafif vur bi kac dakika. balgam cıkarmakta faydası var. bide ben pekmez veriyodum sabah ögle aksam. köyden getirtmiştim. çok iyi gelmişti.

öyle düşünme bir bebeğe anneden iyi hiç kimse bakamaz. kızım bebekken ben de grip olmuştum. doktor bana maske kullan bebeğine bulaşmasın dedi. ben de her kucağıma aldığımda, emzirdiğimde maske kullandım.
her çocuk hastalanır. üzülme, elbet geçer, sen sakin ol. doktorunun dediklerini uygula. inşallah düzelir. sen kendine iyi bak ki bebeğin de iyi olsun.

çocuğum yok malesef yardımcı olamayacağım ama üzülme çocuklar böyle düşe kalka büyüyo derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…