Kızıma kendim bakmak istiyorum

gönül neler istiyor neler.....bir kadın ne kadar iş kolik olursa olsun anne olduktan sonra bütün hazlar saf dışı kalıyor o duygudan başka. ben kariyer de yaparım çocuk da yaparım laf salatasına anne olmadan önce çok inanıyordum. ama kucağıma kızımı aldıktan sonra kariyer gözümde sinek kadar küçüldü. ben de çok zorluklarla çalışıyorum..yoğun bir iş hayatım var..çocuklara doğumdan itibaren aileler bakacaksa sonra ayırmak çok zor oluyor ben bunun kurbanıyım. ailemle aramda mesafe olmasına rağmen annem bakıyor kızıma bizde kalıyor hafta sonu gidiyor evine. iyi tarafları olduğu gibi yaşanmadan bilinmez zor yönleri de var..o yüzden ben de kariyerle kızım arasında gidip gelenlerdenim.tek bir kıvılcım bekliyorum evimi seçmek için. ama senin 18 yıllık çalışma hayatın varmış benim 10 yıl. bekle derim ben de ama çocuğunun en güzel dönemleri. hele ikinciyi düşünmüyorsan çok daha zor feragat etmek.maddi durum yerindeyse dışarıdan öde primleri ben onca işsizin olduğu bir dönemde çalışmamaya karar verirsem bir gün dışarıdan tamamlayacağım.Allah hayırlısını versin...

Back