- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
Hanımlar kızımla daha öncede sıkıntılarımız oldu kendisi 11 yaşında 6. sınıfa geçti bu sene yaşıtlarını izlemliyorum, oyun oynamakla büyümek arasındalar ama benim kızım okula başladıgı ilk günden beridir hiç ders çalışmak istemez evde sürekli oyun oynamak istiyor.daha önce istediği bütün oyuncakları aldık hiç gözünde bir şey kalmadı ama bu sene hala gidiyor kinder süpriz yumurta alıyor oyuncak için kızım bunları ne yapacan atıyorsun diyorum ,aynen atıyor meğerse arkadaşları da alıyormuş.Şimdi de benden barbi bebek istiyor ben büyüdüğünü düşünüyorum bu yüzden bisiklet,paten,scotter aldık ama o an istiyor sonra hep yeni bir şey hatta şu minişler mi ney var ondan dahi istedi.Sorum şu ben bunları alım oynasın mı ?NOT:anne olarak kek felan da yaparız ama evde oldugu zaman ,sürekli tv izler sıkıldım der tablate girer ondan çıkar telefonumu alır o biter sıkıldım diye gezer evde gündüzleri zaten arkadaşlarıyla oynuyor aksam oldumu yatana kadar bu şekilde hep sıkıldım diyor.Neden sıkılıyor anlamıyorum zaten.Oyuncakları alsam da bir süre sonra atacak biliyorum.Daha iki gün önce arkadaşı barbi verdi attı bile.