• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Kızıma nasıl tuvalet eğitimi verebilirim?

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Eslemimbebem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
1.323
573
73
38
Selam kızlar kızım 1 hafta sonra 2 yaşına giriyor yatağının ayırmayı ve tuvalet eğitimi vermeyi düşünüyorum ikinci çocuğu düşünmeye başladım. Deneyimli anneler yardimci olur musunuz?nasıl kolay olur

Benim kizmda 1 hafta sonra 2 yasina giriyor. Ama erken dogdu 3 temmuzda tam 2 yasina girmis olacak. Gercek yasi yani.

Lazimlik alali bayagi oluyor gunde bi kac kez oturtuyorum sadece bi kere yapti. Daha tam baslamadim basladigimda sik oturtcam ve bez takmicam biraz daha havalarin isinmasini bekliyorum.

Cis ve yatak ayirmayi ayni anda yapmayin derim ayirdiginiz icin etkilenir cia egitimi zor olur cisini ogrenince ayirin. Egitim oncesinde cocugun hayatini etkileyecek seyler yapmamak gerekir
Lazimlik aldinizmi? Kiyafetleriyle oturtarak lazimliga alismasini saglayin simdilik

Cnm ben hic bezi cikarrmadim simdilkk on egitim gibi bisey yapiyorum anlatiyorum sen artik buyudun cisin gelince buraya yapcan gibi kendim yaparken gosteriyorum.
3 4 ay sonra tamamen bezi kizmla birlikte atcam ve baslicam.

Lazimliga oturdugunda agliyodu yavas yavas alistirdim kesfetmesine izin verdim kiyafetleriyle oturdu bi sure simdi kolaylikla oturuyor.

Bezi cikarinca yarim saatte bi goturmeyi dusunuyorum illa evin her kosesine iseyecektir. O yuzden bu yaz halilari yikatmadim sabir istiyo eger 1 2 ay icinde beceremezsek 3 yasinda tekrar baslicam cunku kizim daha konusamiyor bilmiyorum nasil soyler bana cisi gelince soyleyebilir mi bakicam bakalim ona gore karar vericem acele etmeyin kaslari 2 yasindan sonra gelisiyor kziniz konusuyor mu kendini ifade edebiliyormu?

Bizde dün başladık bezi tamamen cıkratıp attık ki kendisine attırdim çok çok pantolon kirlettik ilk kez az once çişini tuvalete yaptı kızmamaya calışıyorum kızacagım zaman yaşlışıgımı yahut bende bilmeden bu hale gelebilirim diye düşünüp kendimi geri çekiyorum . Ama çok zor annenın hakkı odenmez gercekten

Allah yardımcımız olsun
Bizde dün başladık bezi tamamen cıkratıp attık ki kendisine attırdim çok çok pantolon kirlettik ilk kez az once çişini tuvalete yaptı kızmamaya calışıyorum kızacagım zaman yaşlışıgımı yahut bende bilmeden bu hale gelebilirim diye düşünüp kendimi geri çekiyorum . Ama çok zor annenın hakkı odenmez gercekten
Senin çocuğun kaç yasinda

Back
X