Doğuma Hazırlık Kızıma "Paris" ismini düşünüyorum ne edersiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fatosemirhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
17
1
86
K.K.T.C.
3.5 ay sonra doğacak kızımız için farklı bir isim koymak istiyoruz. Paris ismi nasıl sizce. Başta çok iddialı ve saçma gibi geldi bana ama kulağa hoş gelen bazı isimlerin anlamları o kadar saçma ki Paris hoşuma gitmeye başladı ne dersiniz...

bence hiç hoş değil,sonuçta bir şehrin adı,insana konabilecek bir isim olarak ben düşünmem ama tabii ki sizin evladınız ne isterseniz onu koyarsınız.Ayrıca ben isimlerin insanların kişiliğini de etkilediğini düşünüyorum o yüzden de çocuklarımıza gerçekten güzel ve anlamlı isimler koymalıyız......

bence bi şehir ismi koymak çok saçma.farklı olcak die daha ne isimler duycaz hadiii hayırlısı...newyork,londra olacağına ne bilim izmir .bursa daha iyi olur

ben beğenmedim. isim araştır internetten falan çok güzel isimler var bence.

izmir ve istanbul duydum ben.var yani.

Son düzenleme:
3.5 ay sonra doğacak kızımız için farklı bir isim koymak istiyoruz. Paris ismi nasıl sizce. Başta çok iddialı ve saçma gibi geldi bana ama kulağa hoş gelen bazı isimlerin anlamları o kadar saçma ki Paris hoşuma gitmeye başladı ne dersiniz...

yahşi cazibe diye bir dizi var kusura bakma ama oradaki köpeğin adı paris bence çocuğun hayatını karartma ayrıca paris hiltonda çok iyi anılmıyo naçizane ben sana önereyim masal,miray,sıla,ecrin,bade,şimal,öykü,berrak inşallah beğenirsin.....:)

damla,su,ırmak,nehir,yağmur,belinay,hilal,fidelya,.....bunlar da doğa isimleri hattta DOĞA bile koyabilirsin

bence koyma tatlım olur da Paris Hilton'a benzer huyu falan :9:
hem düşünsene, Paris ismi Türkiye'de genelde evcil hayvanlara koyuluyor.
Paris, Oscar vs. diye çağırıyorlar insanlar köpeklerini.
İlle de orjinal olsun diyorsan Paris yerine daha farklı şeyler düşünebilirsin canım benim :8:

yahşi cazibe diye bir dizi var kusura bakma ama oradaki köpeğin adı paris bence çocuğun hayatını karartma ayrıca paris hiltonda çok iyi anılmıyo naçizane ben sana önereyim masal,miray,sıla,ecrin,bade,şimal,öykü,berrak inşallah beğenirsin.....:)

ayyyy evet bide paris hilton ne şekilde anılıyo herkes bilir..ve köpeklere bile paris adını koyuluyor ..ya bunlar olmasa bile şehir ismi olması başlı başına terssssssssssssss

Ege kızkardeşimin çocuğunun adı. Ada yı düşünmüştük ama şu sıralar çok var sıktı artık. Kimin çocuğu olsa Ada, Eylül, Ege, Ela... koyuyor.
Az bulunan, anlamlı, birazda havalı olsun istiyorum "DOĞA" nasıl sizce (o da bu aralar revaçta ama !)

Ege kızkardeşimin çocuğunun adı. Ada yı düşünmüştük ama şu sıralar çok var sıktı artık. Kimin çocuğu olsa Ada, Eylül, Ege, Ela... koyuyor.
Az bulunan, anlamlı, birazda havalı olsun istiyorum "DOĞA" nasıl sizce (o da bu aralar revaçta ama !)

ege ada bencede sıktı hem 3 harflilerden uzak durmak lazım E G E
1 2 3 :))))))))))))))

farklı olsun diye Ada, Ege bile koyabilir.
Ege de bir bölge ismi ve kızlarda erkeklerdne daha hoş duruyor bana kalırsa

evet bende sana katılıyom...ada hoşşşş....ama doğa da güzel ...hem illa orjinal olcak die telafüsü zor saçma bi isim koyma tatlım,ilerde sıkıntısını çeker

Erkek bebeğin olacak olsa Çınar ya da Rüzgar koy derdim amaaaaa...
dur ben biraz düşüniyim aklıma bişeyler gelirse yazarım tatlım :71:

güneş, toprak nasıl canım?
aklıma azıcık geldi düşünmek için kasınca kendini gelmiyo işte :14:
aslında doğa ismi değil ama, kızlarda Arya çok hoş duruyor sanki :34:

Back
X