Doğuma Hazırlık Kızıma "Paris" ismini düşünüyorum ne edersiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çocuğuna Paris ismini koyan ailelerin çocuklarına cidden acıyorum.Ne kadar zalim anne babalar var :) Paris!
1.Özenti, kendi benliğini sindirememiş bi anne babanın çocuğu olmak.
2.Köpeklere konan bi isimle bi ömür yaşamak.

Beğenmediğini ,onaylamadğını söylemeyi ,eleştirmeyi anlıyorum da .Hakaret etmeye ,aşağılamya neden ihtiyaç duyulduğunu çözemiyorum .15 sayfayı okudum .Ne kadar çok öfke , ne kadar çok nefret varmış içimizde. Sakin ....sakin .....sakin......geçti ....

kulağa hoş gelıyor tamam ama bencede koyma.helekı bir fransız şehri...fransızların türklerden ne denli nefret ettiği ve ne kadar milliyetçi oldukları ortada.bende seviyorum bazı yabancı isimleri ama Türkçe isim dışında arapça isim koymaya bile karşıyım. bir ingilizce öğretmeni olarak Türkçemize sahip çıkalım diyorum ayrıca:)

Bence koyabilir gayetde güzel bir isim paris zaten koyan arkadaş anlamının ve bu ismi koymanın ona veya çocuğuna neler doğuracağının bilincinde olduğunu bile bile koymayı düşünmüştür bence erkek ismi pars ,ares,atlas,istanbul,gibi isimler konulabiliyorsa bence paris ismide konulabilir cem uzerin kızının ismi paris yasmin bu arada ilk onda duymuştum hoşuma gitti yani:21:bence güzel bir isim

Yasmin zeten almanca Türkçesi Yasemin ingilizce ise Jasmine hatta arapçasıda Yasemen ama biz türklerde illa yabancılara özenti varya Yasemin dururken enteresan olmak adına Yasmin yada Yasemen koyuyorlar :31:

Paris ismi out oldu,bence lady gaga olsun,mahkemeye müracaat edip lady gaga olarak düzelttirin,daha popüler bir isim:1:

paris ismi çok güzel, sizinde söylediğiniz gibi şuan moda olan isimlerin anlamları da pekde hoş değil. paris iyi bi seçim olabilir, kulağa da hoş geliyor:)

3.5 ay sonra doğacak kızımız için farklı bir isim koymak istiyoruz. Paris ismi nasıl sizce. Başta çok iddialı ve saçma gibi geldi bana ama kulağa hoş gelen bazı isimlerin anlamları o kadar saçma ki Paris hoşuma gitmeye başladı ne dersiniz...

şaka gibi...oğlun olursa lonndra koyarsın ne güzel memleket:)

Back
X