bebeğime gebeyim henüz.kız olacak.reyyan koymayı düşünüyom.soranlar oldu ne koyacaksın falan diye.kime reyyan dediysem hepsi reyhan diye tekrarladı(( ikinci isim olarak koyucam sanırım
sizce reyhan derlermi kızıma?
bebeğime gebeyim henüz.kız olacak.reyyan koymayı düşünüyom.soranlar oldu ne koyacaksın falan diye.kime reyyan dediysem hepsi reyhan diye tekrarladı(( ikinci isim olarak koyucam sanırım
birincide uyarırım ikincidede uyarırım baktım 3.de hala aynı şey söyleniyo bu sefer kalp kırarımda o yüzden endişem.zaten tahammülsüzün tekiyim :)))iskenderunlu bi arkadaşımın kızı reyyan,tek isim herkeste reyyan dio...insanlara ismiyle hitap etmek zormu.iki kere şaşırırlar sonra öğrenirler...çok güzel isim
aaa eerkek ismi öylemii.e şimdi iki kere düşünmek lazım. :))bence reyyan ismi cok guzel.
moralini bozmak istemiyorum ama sana yazayim madem sormussun
reyyan ismi islami bir isim cennet kapilarindan biri. orucluyken ölenler icin ozel bir kapi..
bu ismi turkiyede kimsede duymadim mesele yturkiyede duymamam degil; araplarin bu ismi erkeklere takmalari. yasadigim yerde cok arap var ve reyyan isminde hic kiz yok fisfisfis ama kizlara takilmayacak diye bir kural da yok. cok hos bence hic sorun degil...
ama reyhan derler mi demissin ya, burda turkler reyyan ismindekilere reyhan diyebiliyorlar yasli olanlari yani. artik dilleri mi donmuyor yoksa kolaylarina mi geliyor, bildik bir isim diye bilerek mi tercih ediyorlar bilmiyorum. biraz yasli insanlar tarafindan bu sorunlar karsilasabilirsin..
sorun olmaz diye dusunursen sevinirim cunku cok guzel bir isim canim.. opuyorumnanaktan
yaaaa üfffffffffff kendime inanamiyorum. 2009 daki yaziya cevap veriyorum :umursamaz: :umursamaz:
yengeccim sana yazmis oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?