Doğuma Hazırlık kızıma REYYAN ismini koyacam nedersiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bence çok guzel bı ısım hayırlı ols reyhan demezler ıkısı yakın olsada farklı ve alışırlar..........
reyhan adınıda çok severım .....reyhan guzel koku demek ve bır bıtkı adı
reyyan oruçluların gıreceğı kapının adı cennette.....canım hayırlı olsunn.........

canım nebileyim bazı arkadaşlar yanıltıyor bizi 35 haftalık hamileyim şunun şurasında ne kaldı..teşekkürler yorumun için..

tabiki demezler, derlerse de o onların problemi. bence eğer siz beğendiyseniz çok düşünmeyin o ne der bu ne der diye. diyecek olan birşey bulur demek için illa. hayırlı olsun:)

Çok güzel bir isim.
Cennetül Baki yi anar söyleyen herkes,dua eder inşallah..
Hayırlısı olsun

reyyan cennette sadece oruçluların gireceği kapı manasında reyhada çiçek ismi ama reyyan daha hoş bence..

bu ismi ve anlamini canim dostum zeynep215 de duydum kizinin ismi reyyan ve cok begendim hem ismi hemde anlamini
allahim gönlüne göre versin canim
ve saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah

reyhanı andırıyo aslında çoğu kişi anlamaz tuttururlar hep reyhan derler falan canım ama farkı anlayanlar olursa ilginç bence

bence insanlar telaffuz ederken reyhan diyecekler bunu göz önüne alın ismi koyarkenn
bizim tanıdığımızz koydu reyyan biz bile reyhan diyoruz

bebeğime gebeyim henüz.kız olacak.reyyan koymayı düşünüyom.soranlar oldu ne koyacaksın falan diye.kime reyyan dediysem hepsi reyhan diye tekrarladı (( ikinci isim olarak koyucam sanırım

bebeğime gebeyim henüz.kız olacak.reyyan koymayı düşünüyom.soranlar oldu ne koyacaksın falan diye.kime reyyan dediysem hepsi reyhan diye tekrarladı (( ikinci isim olarak koyucam sanırım

iskenderunlu bi arkadaşımın kızı reyyan,tek isim herkeste reyyan dio...insanlara ismiyle hitap etmek zormu.iki kere şaşırırlar sonra öğrenirler...çok güzel isim

sizce reyhan derlermi kızıma?

bence reyyan ismi cok guzel.
moralini bozmak istemiyorum ama sana yazayim madem sormussun
reyyan ismi islami bir isim cennet kapilarindan biri. orucluyken ölenler icin ozel bir kapi..
bu ismi turkiyede kimsede duymadim mesele yturkiyede duymamam degil; araplarin bu ismi erkeklere takmalari. yasadigim yerde cok arap var ve reyyan isminde hic kiz yok fisfisfis ama kizlara takilmayacak diye bir kural da yok. cok hos bence hic sorun degil...
ama reyhan derler mi demissin ya, burda turkler reyyan ismindekilere reyhan diyebiliyorlar yasli olanlari yani. artik dilleri mi donmuyor yoksa kolaylarina mi geliyor, bildik bir isim diye bilerek mi tercih ediyorlar bilmiyorum. biraz yasli insanlar tarafindan bu sorunlar karsilasabilirsin..
sorun olmaz diye dusunursen sevinirim cunku cok guzel bir isim canim.. opuyorumnanaktan

yaaaa üfffffffffff kendime inanamiyorum. 2009 daki yaziya cevap veriyorum :umursamaz: :umursamaz:
yengeccim sana yazmis oldum

iskenderunlu bi arkadaşımın kızı reyyan,tek isim herkeste reyyan dio...insanlara ismiyle hitap etmek zormu.iki kere şaşırırlar sonra öğrenirler...çok güzel isim
birincide uyarırım ikincidede uyarırım baktım 3.de hala aynı şey söyleniyo bu sefer kalp kırarımda o yüzden endişem.zaten tahammülsüzün tekiyim :)))
aaa eerkek ismi öylemii.e şimdi iki kere düşünmek lazım. :))
yaaaa üfffffffffff kendime inanamiyorum. 2009 daki yaziya cevap veriyorum :umursamaz: :umursamaz:
yengeccim sana yazmis oldum

amann olsun varsın be.bende kaç yıl önce açılmış konunun üstüne derdimi yazmışım baksana.komik oluyo ama demi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…