• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızıma salıncak çarptı :(

bahargunesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
697
94
648
konuyu yanlış başlığa açtım muhtemelen ama çok üzgünüm size sormak istedim 1 saat önce 2 yaşındaki kızımla evimizin hemen yakınıındaki parka gittik
Şuan yatıyor bende hemen internete araştırmaya koyuldum
Çok moralim bozuk
Hızla sallanan salıncak kızımın suratına çarptı çok kanadı
Dudağı patlamış
Eve geldik hemen kırsal bir yerde yaşadığımız için tam teşekküllü hastane yok zaten doktorlarda uzman değil
Hastaneye gitmedik az çok ilk yardımdan anlıyorum
Kanı durdurdum pamuk bastırıp
Yüzünü yıkadım
Teramicyn merhem sürdüm
Neyse sadece dudakmış derken bir baktım ki üst ön dişlerinden biri hafif içeri çökmüş
Baktım acaba düşecek mi sallanıyor mu.Yok sağlam
Düzelme imkanı var mı
Acaba ilerde süt dişleri dökülüp ana dişleri çıkınca yamuk çıkar mı
Gayet mntazamdı dişleri kuzumun
O ağladı bende ağladım:25:

canım geçmiş olsun allah daha kötüsünden korusun .EN KISA zamanda bir doktora götür derim ne kadar hızlı carptı bilmıorum ama doktor muayene etmesinde fayda var diger dişinin yamuk çıkması söz konusu olamaz üzülme ama imkanınız varsa yoksa yaratmaya çalışın en azından bir röntgen çektirin deirm üzmeyin canınızııı rabbim tüm çocukları korusun içim acıdı okurken zaten !:26:

canım geçmiş olsun allah daha kötüsünden korusun .EN KISA zamanda bir doktora götür derim ne kadar hızlı carptı bilmıorum ama doktor muayene etmesinde fayda var diger dişinin yamuk çıkması söz konusu olamaz üzülme ama imkanınız varsa yoksa yaratmaya çalışın en azından bir röntgen çektirin deirm üzmeyin canınızııı rabbim tüm çocukları korusun içim acıdı okurken zaten !:26:

inşallah canım
bayağı hızlı çarptı:25:
ilk fırsatta götüreceğim inşallah
Allah evlat acısı göstermesin sanki yüreğimden birşey koptu

konuyu yanlış başlığa açtım muhtemelen ama çok üzgünüm size sormak istedim 1 saat önce 2 yaşındaki kızımla evimizin hemen yakınıındaki parka gittik
Şuan yatıyor bende hemen internete araştırmaya koyuldum
Çok moralim bozuk
Hızla sallanan salıncak kızımın suratına çarptı çok kanadı
Dudağı patlamış
Eve geldik hemen kırsal bir yerde yaşadığımız için tam teşekküllü hastane yok zaten doktorlarda uzman değil
Hastaneye gitmedik az çok ilk yardımdan anlıyorum
Kanı durdurdum pamuk bastırıp
Yüzünü yıkadım
Teramicyn merhem sürdüm
Neyse sadece dudakmış derken bir baktım ki üst ön dişlerinden biri hafif içeri çökmüş
Baktım acaba düşecek mi sallanıyor mu.Yok sağlam
Düzelme imkanı var mı
Acaba ilerde süt dişleri dökülüp ana dişleri çıkınca yamuk çıkar mı
Gayet mntazamdı dişleri kuzumun
O ağladı bende ağladım:25:

geçmiş olsn cnm ama keşke hemen uyutmasaydın

teşekkür ederim aklıma geldi 2 saat uyutmamak lazım kafa çarpmalarında biliyorum
ama dayanamadı yarım saat en fazla oyalayabildim
inşallah birşey olmaz yüzüne çarptı salıncak:25:

ayy cnm benm yaa :( benim oğlumada salıncak çok feci çarpmıştı ve kafasına 4 dikiş atılmıştı ben ne yaptm ne ettmi 5 saat uyutmadm çok zor oldu ama uyutmadm uyandır istersen biraz dışarı çıkıp hava alalım falan de ne bileyim markete falan götür maksat vakit geçsin

Son düzenleme:
ben pratisyen doktorum dişi mişi boş ver sen yamuk çıkarsa çıkar sonuçta kafa bölgesine darbe almış,bi şekilde film filan çektirin lütfen .salıncağın hızlı olduğunu söylediniz.çok zaman geçmiş değil üzerinden ,kötü düşünmeyin ama tedbir için daha fazla vakit kaybetmeyin

ayy cnm benm yaa :( benim oğlumada salıncak çok feci çarpmıştı ve kafasına 4 dikiş atılmıştı ben ne yaptm ne ettmi 5 saat uyutmadm çok zor oldu ama uyutmadm uyandır istersen biraz dışarı çıkıp hava alalım falan de ne bileyim markete falan götür maksat vakit geçsin

size de çok geçmiş olsun
insanın evladını o halde görmesi çok kötü ağzı kan içindeydi :25:
tam uyku saatine de denk geldi bu saatlerde yatar hep kuzum
hayatta kalkmaz:25:

en çok kafa travmalara ,çarpmalara korkum büyük zaten bir şey olmuş olsa şimdi belli olmaz bu çarpmalar ilerde ne yazık ki ortaya çıkıyor , bizim akrabanın kızı o vakit bebek damdan düştü birşey yok dendi hastanede ama şimdi kaç yıl sonra şiddetli migren ve depresyonla uğraşıyor , umarın kızın ömür boyu sağlıklı kalır

ben pratisyen doktorum dişi mişi boş ver sen yamuk çıkarsa çıkar sonuçta kafa bölgesine darbe almış,bi şekilde film filan çektirin lütfen .salıncağın hızlı olduğunu söylediniz.çok zaman geçmiş değil üzerinden ,kötü düşünmeyin ama tedbir için daha fazla vakit kaybetmeyin

çok haklısın
uyansın burdaki hastaneye götüreceğim:25:
inşallah röntgen çekiyorlardır
ilçe burası
şehir merkezi 2 saat ve feribotla geçiliyor
sizce büyük hastaneler gibi anlayabilirler mi
biraz tereddüt ettim de :26:

en çok kafa travmalara ,çarpmalara korkum büyük zaten bir şey olmuş olsa şimdi belli olmaz bu çarpmalar ilerde ne yazık ki ortaya çıkıyor , bizim akrabanın kızı o vakit bebek damdan düştü birşey yok dendi hastanede ama şimdi kaç yıl sonra şiddetli migren ve depresyonla uğraşıyor , umarın kızın ömür boyu sağlıklı kalır

İnşallah canım
İlerde birşey çıkmaz umarım uyanır uyanmaz götüreceğim doktora
ilk fırsattada il merkezinde araştırma hastanesine götüreceğim :25:

kızlar peki röntgende çocuğu nasıl zapdedebilirim
hayatta sakin durmaz yıkar geçer ortalığı
Tabi sabit durmazsa da net çekilemez dimi
doğru sonuç çıkmaz

çok haklısın
uyansın burdaki hastaneye götüreceğim:25:
inşallah röntgen çekiyorlardır
ilçe burası
şehir merkezi 2 saat ve feribotla geçiliyor
sizce büyük hastaneler gibi anlayabilirler mi
biraz tereddüt ettim de :26:

illaki vardır röntgen. eğer ciddi bi durum varsa gözlerindne kaçmaz. 2 saatliksede güvenmiyorsanızda geçin yani sonuçta daha saat kaç erken, böyle şeyler aksatmaya gelmez. büyük ihtimal birşey yoksa bile, birşey olursa ilerde keşke erken davransaydım diye kendinizi yemezsiniz. geçin yani feribotla ne olucak alın yanınıza bir arkadaşınızı ,kafanız dağılsın giderkende kötü düşünmeyin ,fakat ihmalde etmeyin. çok geçmiş olsun

illaki vardır röntgen. eğer ciddi bi durum varsa gözlerindne kaçmaz. 2 saatliksede güvenmiyorsanızda geçin yani sonuçta daha saat kaç erken, böyle şeyler aksatmaya gelmez. büyük ihtimal birşey yoksa bile, birşey olursa ilerde keşke erken davransaydım diye kendinizi yemezsiniz. geçin yani feribotla ne olucak alın yanınıza bir arkadaşınızı ,kafanız dağılsın giderkende kötü düşünmeyin ,fakat ihmalde etmeyin. çok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim
İnşallah birşey çıkmaz

çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya
inş.bişey olmamıştır yavrunuza
en çok korktugum şeylerden biridir ya

arkadaşım dişlerinin yamuk çıkacagını zannetmıyorum;
benımde bır sıkıntım var kızımın ayağına termosun kapagı patlayıp çay dökulup yandı okadar moralım bozukkı her gece ağlıyorum acaba yavrumun ayağında iz kalırmı dıye 2.derece yanık ayagının üstü 1 hafta oldu hemen soğuk suya tutup sılverdın surdum ve yakınımızdakı tıp merkezıne gıttık.yanık zaten soyulmustu hemsıre de soydu pansuman yapıp sardılar ve antıbıyotık kullandı 3 gun pansuman oldu ve 4. gun yanık merkezıne gıttık sımdı 1 hafta oldu 10 gun daha sargıda kalacak ;bılgısı olan var mı arkadaslar iz kalır mı lutfen acıl cevap yazın üzüntüden perısan oldum yavrum daha 1.5 yasında çook korktu ve acı cektı sımdı acısı yok lutfen bılgınız varsa paylasın

Son düzenleme:
benımde bır sıkıntım var kızımın ayağına termosun kapagı patlayıp çay dökulup yandı okadar moralım bozukkı her gece ağlıyorum acaba yavrumun ayağında iz kalırmı dıye 2.derece yanık ayagının üstü 1 hafta oldu hemen soğuk suya tutup sılverdın surdum ve yakınımızdakı tıp merkezıne gıttık.yanık zaten soyulmustu hemsıre de soydu pansuman yapıp sardılar ve antıbıyotık kullandı 3 gun pansuman oldu ve 4. gun yanık merkezıne gıttık sımdı 1 hafta oldu 10 gun daha sargıda kalacak ;bılgısı olan var mı arkadaslar iz kalır mı lutfen acıl cevap yazın üzüntüden perısan oldum yavrum daha 1.5 yasında çook korktu ve acı cektı sımdı acısı yok lutfen bılgınız varsa paylasın

Ablamın da küçükken ayağına çay dökülmüştü. Külotlu çorap vardı ayağında ve çorapla birlikte derisi soyulmuştu o kadar kötüydü durumu. Gece olduğu için o zamanlar hemen de götürülmemişti hastaneye sabaha kadar beklediler. Ertesi gün hastaneye gittiler pansuman falan yapıldı. Uzun süre sargıda kaldı. Sonra iyileşti ve şu an hiç iz yok ayağında, yanığa dair en ufak bir belirti yok geçiyor küçük olduğu için mi ne vücut kendini yeniliyor o yüzden moralinizi bozmayın hiç. Allah acil şifa versin hem sizin kızınıza hem de konu sahibinin çocuğuna

Slm cnm öncelik büyük gecmis olsun benimde kücükken sol bacagim yanmis ve üstelik ben 7aylikmisim sol bacagimin üzerine ablam kazayla caydanligi.düsürmüs ve sol bacagim komplet yanmis bütün derisi falan soyulmus ozaman ve beni ozaman doktora falanda götürememis annenmler köyde kaldiklari icin. Ama merak etme iz falan kalmiyor deri kendi kendini yeniliyor. Allahtan sen doktora götürebiliyorsun merak etme cnm bisey kalmaz.

Çok geçmiş olsun, keşke bir doktora götürme imkanı bulabilseniz.

Diş konusuna takılma derim, benim 5 yaşındaki kızım da okulda yüzüstü düşmüş üst ön dişi çok fazla sallanıyordu düştü düşecek gibi, hemen kendi diş doktoruma götürdüm, eğer kendisi çıkartmaya çalışırsa yeni çıkacak dişin yerini vs. bozar diye.

Doktorumuz filimini vs. çekti, sonrada mecburen dişini çekti, ön dişini kaybettiği için yer tutucuya vs. gerek görmedi, yeri kapanmaz ama 2 sene tek dişi olmayacak, çünkü filimde diş vs. görünmüyor, dişleride sağlam ve sağlıklıymış dedi, (muhtemelen 7 yaşlarında dökecek süt dişleridi dedi) onada şükrederek döndüm evime. Sende dişi takma bence ve bunada şükret.

Back
X