Doğuma Hazırlık Kızıma, sizce hangi isim daha güzel?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim Kızımın adı Elif Nisa:KK200::nazar:... Elif ismi zaten tek basina cok ama cok guzel bir isim.Yanina illaki bir isim koymak istiyorsaniz yazdiklarinizdan Elif serra guzel...

Benim Kızımın adı Elif Nisa:KK200::nazar:... Elif ismi zaten tek basina cok ama cok guzel bir isim.Yanina illaki bir isim koymak istiyorsaniz yazdiklarinizdan Elif serra guzel...
yok canım sadece serra veya elif ikra düşünüyordum ama kararsız kaldım

Sadece elif dusunmezmisin ????
aslında elif ismini kayınpeder kayınvalidem eşim çok istiyor ama ben ikra olsun demiştim elif ikra da uyumlu oldu ama iki isim istemiyorum o yüzden elifi de çıkardım karasızım hala ..elif çok güzel ama çok yaygın bilmemiyorum çok zormuş bu işler :KK70:sadece ikra pek hoş olmuyor sanki :KK23:tek elif de istemiyorum

İkra zor bir isim.Ilerde cocugunuzun hosuna gitmeyebilir.Elif çok hoş kibar bir isim.Hic bir zaman Eskimeyen bir ad hem de.

Çevremde okadar çok duru ve defne adında bebek oldu ki 90 lı yıllardaki merve ve büşra patlaması gibi olacak. Hiç duyulmamış isim koymak da iyi değil bence tam ortasını tutturmak lazım övgü adında erkek arkadaşım olduğu için erkek adı gibi geliyor bana ama Özgü ve Özün Özüm gibi isimleri önerebilirim ona benzer

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Sonlara doğru Defne de bir artış olmuş ama yine de Duru tercihi daha fazla, farklı fikirler içinde teşekkürler. Bakalım artık çok zormuş bu isim konusu:KK6:

Iki isim dusunmezmisiniz, Defne Duru
Ikisinden birisini sorarsan Defne bence

Back
X