Tuvalet Eğitimi Kızıma tuvaleti alıştırmaya başlıcam

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

The-End

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
159
56
32
26 aylık kızımı tuvalete alıştırmaya başlıcam 2 tane atıştırmalık kilot aldım yatak şiltesi aldım
sabah bezi çıkarmayı düşünüyorum, bizim tuvalet küçük yer tuvaletlerinden lazımlıga alıştırmakda istemiyorum nasıl yapcam bilmiyorum. Birde gece bez baglamam gerekirmi alıştırma kilotu hemenmi yoksa 2 3 günmü sonra giydirmeliyim ben ilk gün takmamayı düşündüm bez var sanarsa diye yardımcı olun lütfen kafam çok karışık

dün sabahtan çıkardım bezini ama hep altına kaçırdı kızmadım konuştum ama 4 defa altına kaçtı kakasını yapınca korktu kızdım sandı ama konuştum altına yapmak yok dedim tuvalete gitcez dedim tamam diyor ama gene kaçırıyor ilk gün beklentim yoktu ama çok zorlucakmış gibi görünüyor daha hiç tuvalete yapmadı sabırla bekliyorum gecede uyurken bez bağladım sabahta hemen çıkardım tuvalete götürdüm oturdu ama yok yine yapmadı bu saatte kadar altınada kaçırmadı 15 dk bir tuvalete götürüyorum çişini yap parka gitcez diyorum ama yok hiç ögrenmicekmiş gibi geliyor bana :KK43:

Bende artık öğrensin istiyorum oğlum 20 ayını doldurdu aslında kakasini yaptıktan sonra kendi söylüyor ve dikkat ettim rahatsız oluyor demekki yaptıktan sonra oturmayor lazımlıği çok önceden almıştım ara ara deniyordum bugün başladım bezi çıkarmadan 1defa bezine kaçırdı çiş ini..
kakasini geldiği halde oturdu fakat tuttu yapmadı saat 1 gibiydi 1saat önce oturdu yine yapmadı altı açık su içerken kaçırdı yine ikinmaya başladı koşturan hemen yine yapmadı geliyor ama tutuyor oturaga yapmak mi istemiyor bilmiyorum fakat oturagi seviyor altını bağlamak istemiyor oturuyor sürekli

kızdıkça daha çok tutuyorlar galiba dün biraz kızdım tuvalete neden yapmıyorsun diye bugün 11de kalktı 4,30 kadar hiç yapmadı kaç kere gittik en sonunda kaçırdı bir tuvalete yapsa devamı gelir belki ama daha hiç yapmadı işimiz çok zor seninkinin kakasını yaptıktan sonra söylemesi çok iyi bizimki söylemiyo

tuvalete girmeme korkusu başladı çok fazla ağlıyor bezi tak diye getiriyo bir süreliğine ertelemek zorunda kaldım :KK43:

Bende erteledim cnm hiç öğrenecek gibi duruyordu 2 yaşını doldurmasini bekleyeceğim yaptıktan sonra söylüyor hep

kızlar yeniden başladım 2 gün önce şeker sürpriz yumurta bonibonları tuvaletin yanındaki aynananın önüne koydum yaparsan vercem dedim ağladı aklına geldikçe istedi ama ben hep aynısını söyledim dünde kalktı bezini çıkardı çişim geldi dedi yapmadı 2 ciyi götürdüm çok az yaptım bende sevinerek sürpriz yumurtayı verdim dün hep tuvalete yaptı kakasını yaparken korktu yarım bıraktı bugünde tuvalete giriyor dışarı çıktığımda ne yapıcam lazımlığa yapmıyor tuvalete yapıyor

X