• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizima yaptigim kotulugu nasil telafi edicem simdi...

Ne yap biliyomusun, evin bi yerine kamera yerleştr yada telefonunu sizi çekicej şekilde ayarla, o kendi leş rezil halini izlesin belki utanırda insan olur .....

Darılmayın ama çok naifsiniz. He olur olur çok pişman olur . Dua edelim kadını in cin gibi görüp boğazına sarılmasın.

İçip böyle sacma sapan şeyler yapan adam kızınıza da zarar verebilur. Allah korusun. Siz bu adamin böyle olduğunu bilmeden evlendiniz eminimki. Bu yüzden kizinizla ilgili kendinizi suclamayin. Ama böyle biriyke kizinizi daha fazla ayni evde tutmayın. Allah yardımcınız olsun

Nereye???? Akrabalarim izmirde.. onun eline bakiyorum.. sabah olsun o evde yokken babamla yada annemle konusup para ayarlamam lazim

Sığınma evine gitseniz aileniz para gönderene dek ? Kocanızın hali hiç iyi değil.

Babasının imzası var mı kızınızı tek götürebilmek için?

İçip böyle sacma sapan şeyler yapan adam kızınıza da zarar verebilur. Allah korusun. Siz bu adamin böyle olduğunu bilmeden evlendiniz eminimki. Bu yüzden kizinizla ilgili kendinizi suclamayin. Ama böyle biriyke kizinizi daha fazla ayni evde tutmayın. Allah yardımcınız olsun
Bilsem evlenmezdimki 2. Evliligim

Bir de ikinci evlilik hüsranı. Evladınız için çok güçlü olmalısınız. Elbette bilseniz böyle bir adama evet demezdiniz ama adamın da hali hal değil evladınız var Allah korusun.

Haklisin ama sukur ki dunya guzeli kuzum oldu

Allah bağışlsın , gözyaşını göstermesin size. İşte evladınızı da düşünüp ya bu adamı ciddi bir tedaviye sokacaksınız ya da basıp gideceksiniz. Size üç harfli muhabbeti yapması da inancınızı bildiğinden korkmanız için. Eşiniz kurnaz da aynı zamanda.

Kaç kurtul o Zaman. Ben şunu anlamıyorum ya aileniz Almanya'da siz nerden buluyorsunuz böyle İnsanları. Bugün başka bir konuya da yazmıştım da buraya da yazmak istedim bunu.
Ben turkiyedeydim zaten burda buyydum ailem de burdaydi onlar geri dondu

Bi kavga da cektim babama gostercem dedim telefonumu kirdi hafiza kartimi aldi icinden
Vay vay adama bak sen. Bacım o zaman toplucan pılını pırtını ne hali varsa görsün. Adam korku filmi gibi

Darılmayın ama çok naifsiniz. He olur olur çok pişman olur . Dua edelim kadını in cin gibi görüp boğazına sarılmasın.

Peehh ben mi naifim yok kız ne naifi, konuyu okudum ve aldığım enerji boşanmaya niyeti yok.

Allah bağışlsın , gözyaşını göstermesin size. İşte evladınızı da düşünüp ya bu adamı ciddi bir tedaviye sokacaksınız ya da basıp gideceksiniz. Size üç harfli muhabbeti yapması da inancınızı bildiğinden korkmanız için. Eşiniz kurnaz da aynı zamanda.
Kurnaz degil aslinda aptal!! Korkmam cunku bilir bana neden kotu bakiosun ne dedin filan dedi

Back
X