• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizima yaptigim kotulugu nasil telafi edicem simdi...

Nekadar mutlu da olsam bu 1 degil 3 degil 5 degil.. bahanem coktu aslinda ama seviodum artik sevsemde onemi yok kizim sozkonusu ona zarar vermedi evet ama alakasi yok ilgisiz sanki sadece benim kizim... ve boyle bi adamla buyumesine goz yumamam

Önce sakin ol
Sabah aileni ara durumu anlat
Arkadan polise git, hasta olduğunu, ilaçlarını başka amaçlar için kullandığını belirt
Ailenle durumu çözene kadar kadın sığınma evine gitmeyi talep et, bu arada davanı aç
Adamın bu durumunda çocuğun yurt dışına çıkışı için imza isteyeceklerini düşünmüyorum
Ver bir avukata vekalet sen oradayken halletsin boşanma işini arkana bile bakma

Alkol dışında bir kafa hali bu . Hap alıyor olabilir .

Bi anı bi anına tutmuyor demişsin zaten .

Size zarar vermesinden korkarım en çok . Yoksa her türlü resti hakkediyor .

Adımlarını ani atma . Önce ailenle konuş .

İlk fırsatta ya ailen ya Tr den yakın akraban gelsin .

Seni onlar alsın .

Bu adamdan derhal boşan bile yazmıyorum .. onu zaten yapacağını düşünüp .

Ben gider ayak güvenli bir yol seç , kızın ve sen yalnız olmayın derdindeyim .
Haklisin agzindan kacirdi tarlabasi dolapdere hacihusrev vs... baska bisey de almis eminim.. bikac defa daha oldu ama artik olmaz dayanamam artik

Önce sakin ol
Sabah aileni ara durumu anlat
Arkadan polise git, hasta olduğunu, ilaçlarını başka amaçlar için kullandığını belirt
Ailenle durumu çözene kadar kadın sığınma evine gitmeyi talep et, bu arada davanı aç
Adamın bu durumunda çocuğun yurt dışına çıkışı için imza isteyeceklerini düşünmüyorum
Ver bir avukata vekalet sen oradayken halletsin boşanma işini arkana bile bakma
Almanyaya hemen gidemem prosedur cok uzun simdilik ya ananeme izmire yada istanblda kuzenlerimden birine veya teyzeme.. ki her durumda cok pislik cikcak

Alkol dışında bir kafa hali bu . Hap alıyor olabilir .

Bi anı bi anına tutmuyor demişsin zaten .

Size zarar vermesinden korkarım en çok . Yoksa her türlü resti hakkediyor .

Adımlarını ani atma . Önce ailenle konuş .

İlk fırsatta ya ailen ya Tr den yakın akraban gelsin .

Seni onlar alsın .

Bu adamdan derhal boşan bile yazmıyorum .. onu zaten yapacağını düşünüp .

Ben gider ayak güvenli bir yol seç , kızın ve sen yalnız olmayın derdindeyim .

Edit:Şimdi okudum hap kullandığını .. evde toz yapan emin ol başka şeylerde içiyordur . Lütfen kendimi ve kızını güvene al .
Concerta bunu rendelemis icine neler koydu bilmiyorum.. uyku ilaci vs kullaniyo netten arastirip kafa yapan haplar aliyo

Haklisin agzindan kacirdi tarlabasi dolapdere hacihusrev vs... baska bisey de almis eminim.. bikac defa daha oldu ama artik olmaz dayanamam artik

Dayanma zaten .
O evden en güvenli şekilde çıkın .
Yolunuzu önünüzü kesecek fırsatı olmasın .
O yüzden yanında birileri olsun dedim.

Birilerinin desteği geç gelecekse aileden ... sığınma evine başvur . Eşinden şikayetçi ol ki... poliste adı olsun .

Bu önlemleri muhakkak al.

Önce sizi tebrik ederim kızınızın nasıl etkileyeceğini bilip buna göre hareket ediyorsunuz. Sabredip, o huzursuzluğa, o şiddetli ortama rağmen çocuklarını düşünmeyen öyle bir ortamda büyüten o kadar bilinçsiz anne var ki.

Umarım bir an önce kurtulursunuz bu adamdan.

Adam imzalar mı öyle bir şeyi diye sormak istedim açıkçası. Biliyorsunuzdur zaten çocuğa pasaport çıkartırken anne babayı birlikte istiyorlar ya da muvafakatname olayı
Sanmam olay oraya geldikten sonra ben mahkemeden aldigi yazdirdigi ilaclari hastane kayitlarini cikarttirmasini isterim zateb onun imzasina gerek kalmaz

Dayanma zaten .
O evden en güvenli şekilde çıkın .
Yolunuzu önünüzü kesecek fırsatı olmasın .
O yüzden yanında birileri olsun dedim.

Birilerinin desteği geç gelecekse aileden ... sığınma evine başvur . Eşinden şikayetçi ol ki... poliste adı olsun .

Bu önlemleri muhakkak al.
Hicbi ispatim yok... nasil sikayetci olcam

Sanirim bende de boyle olcak

sanma guzel kardesim,emin bi sekilde bu pislikten siyril,bosan.
adamin akli basinda degil,gecenin yarisi seni de kizini da kafayi bulup kitir kitir keserse bu manyak,Allahim sen koru..yemin ederim tuylerim diken diken oldu,adamin kafa guzel Kuran acip 3 harflilere sariyo,karisini hirpaliyo :KK17:

ne olur kac kurtar kendini de kizini da,bu adamdan ne koy olur ne kasaba.

Önce sizi tebrik ederim kızınızın nasıl etkileyeceğini bilip buna göre hareket ediyorsunuz. Sabredip, o huzursuzluğa, o şiddetli ortama rağmen çocuklarını düşünmeyen öyle bir ortamda büyüten o kadar bilinçsiz anne var ki.

Umarım bir an önce kurtulursunuz bu adamdan.
Tesekkur ederim.. onun ablasi babasindan kacmak ugruna babasi yasinda biriyle evlenmis sonra zaten kopmuslar kac defa soyledim bak kizin kacsin mi senden ablana hasretsin kizina da mi hasret kalmak istiyosun diye.. kizimi kaybedemem kusura bakmasin kimse onu psikolojisi bozuk bi adamla buyutemem buna cok direndim ama olcak gibi degil artik

sanma guzel kardesim,emin bi sekilde bu pislikten siyril,bosan.
adamin akli basinda degil,gecenin yarisi seni de kizini da kafayi bulup kitir kitir keserse bu manyak,Allahim sen koru..yemin ederim tuylerim diken diken oldu,adamin kafa guzel Kuran acip 3 harflilere sariyo,karisini hirpaliyo :KK17:

ne olur kac kurtar kendini de kizini da,bu adamdan ne koy olur ne kasaba.
Dua edin lutfen

ederim tabi,yatarken cocugunu yanindan ayirma,baktin kafa yine gidici usulca kapini kitle,sabah olup gun agrinca acarsin.
adam evden ciktigi gibi yakinlarini ara,zaman kaybetmeden cik git o evden.
savciliga sikayette bulun can guvenligim yok diye,ac davayi bosan..
2. evliligin omur boyu surcek diye bi kaidesi yok,evladini yanina kar say yeter.

emin ol annesi olsa daha kötü olurdu, bence iki birayla insan bu hale gelmez, uyuşturucu kullanıyor olabilir, bence kendini ve kızına dikkat et, size ciddi fiziki bi zarar vermesin
Kalbim paramparca kizimin yuzune bakamiyorum utancimdan.. daha ne olsun

ederim tabi,yatarken cocugunu yanindan ayirma,baktin kafa yine gidici usulca kapini kitle,sabah olup gun agrinca acarsin.
adam evden ciktigi gibi yakinlarini ara,zaman kaybetmeden cik git o evden.
savciliga sikayette bulun can guvenligim yok diye,ac davayi bosan..
2. evliligin omur boyu surcek diye bi kaidesi yok,evladini yanina kar say yeter.
Haklisin

Hastamı bu adam ne saçma şeyler yapmış önceden de böylemiy ki ah keşke biraz bekleseydin çocuk için ama yapacak birşey yok kaç git ailenin yanın ne güzel y.dışındalar

Back
X