• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizima yaptigim kotulugu nasil telafi edicem simdi...

erkeklerin kavga sırasında en klasik taktiği sanırım bu, 'sen beni delirttin'
ikincisi ise, 'sen delisin, senin nasıl bir deli olduğunu kimse bilmiyor'

İnsan ilişkileri zayıf, annesi babasından sevgi görmemiş her erkek evlilik sonrası bunları yaşıyor.
İşin kötüsü ise yaşatıyor. Erkeklere evlenmeden önce iki ay, insan ilişkileri, ebeveynlik, sevgi, saygı, aynı evde yaşama, kadına nasıl davranmalı dersleri verilmesi gerekir. iki ay yetmez ama hiç yoktan iyidir.

Ne zamana kqdar cikar ki tahlilde?? Adli tilta sac kokunden bakiyolar biliyorum da ..

Kullanilan maddeye, test turune gore değişiyor.

Bunu dusunmeyin, siz yapın sikayetinizi.

Zaten sikayet sonrasi kullanima devam edecek ve polise tespit ettirmen kolaylasacak.

Cesur ol.

Almanya ya cikis icin ne gerekiyorsa yap, hızlı davran.

Yurt ici bir yere gideceksen tahmin edemeyecegi bir yere git. Her yeri biliyorsa baska yerin yoksa misal anneanenin komsusunda olsun esyalarin vs..

Ve sikayet etmeden gidersen suclu duruma dusebilrsin.

Lutfen bulundugun il barosunu ara ve kadin hakları ile ilgilenen, sana gercekten yardimi olacak insanlara ulas.

Biz burada fikirler uretir yorum yapariz. Ancak gercek hayat yorumlara gore yaşanmıyor. Hayati dondurup seni ondan koruyamayiz. Size zarar vermeden adim atman lazim.

Kizin icin cesur ol.

Kullanilan maddeye, test turune gore değişiyor.

Bunu dusunmeyin, siz yapın sikayetinizi.

Zaten sikayet sonrasi kullanima devam edecek ve polise tespit ettirmen kolaylasacak.

Cesur ol.

Almanya ya cikis icin ne gerekiyorsa yap, hızlı davran.

Yurt ici bir yere gideceksen tahmin edemeyecegi bir yere git. Misal anneanenin komsusunda olsun esyalarin vs..

Ve sikayet etmeden gidersen suclu duruma dusebilrsin.

Lutfen bulundugun il barosunu ara ve kadin hakları ile ilgilenen, sana gercekten yardimi olacak insanlara ulas.

Biz burada fikirler uretir yorum yapariz. Ancak gercek hayat yorumlara gore yaşanmıyor. Hayati dondurup seni ondan koruyamayiz. Size zarar vermeden adim atman lazim.

Kizin icin cesur ol.
Evet kizim icin zaten.. artik hayatim ona kendmi affettirmeye calismakla gecicek.. sabah insallah ilk is annemi aramak.. cok teşekkür ederim

Olmustu da maddi sorunlar bunalim filan diodum bu hep bunalimli masallah
Bacım bence kızını ve kendi canını düşünüyorsan kaç oradan.. bak ne güzel ailen var git yanlarına. mesleğinde varsa çalışır gül gibi bakarsın evladına. yoksa bile en az lise mezunuysan sekreter vs bir iş yaparsın

Canım kıyamam içmediği zaman da mı aynı neden bu hale geldi Allah ıslah etsin

Bacım bence kızını ve kendi canını düşünüyorsan kaç oradan.. bak ne güzel ailen var git yanlarına. mesleğinde varsa çalışır gül gibi bakarsın evladına. yoksa bile en az lise mezunuysan sekreter vs bir iş yaparsın
Ben cagri merkezlerine eleman yetistiriyodum evlenmeden once hem turk hem alman firmalara.. is sıkıntım olmaz Allahin izniyle.. ailem burda degil iste akrabalarima gitsem oraya gelir pislik cikcak zaten de en hafif sekilde ciksin istiyorum

Kendi gider onu yapamaz hem hangi hakla babam tuttu evi
canim benim boyle durumlarda bunun hesabi olmaz zaten okadar gururu olsa sana bunlari bile yapmazdi senin kocan elin oglu ben kendi babamin 5 liralik sarap icin beni evden sokaga atip git kendini sat dedigini bilirim boylelerinden herseyi bekle gardini saglam tut planini iyi yap

canim benim boyle durumlarda bunun hesabi olmaz zaten okadar gururu olsa sana bunlari bile yapmazdi senin kocan elin oglu ben kendi babamin 5 liralik sarap icin beni evden sokaga atip git kendini sat dedigini bilirim boylelerinden herseyi bekle gardini saglam tut planini iyi yap
Simdilik bi 100-120 liram kaldi nolur nolmaz diye.. sabah insallah halledicm ama sessiz olmalıyım anlarsa kotu olur.. planli olmam gerek

Canım tedavi olsa keşke içmediğinde oturup konuşabiliyo musunuz
Kabul etmiyo... hastamiyim diyo icmediginde oturup konusuyoruz am cogunlukla agresif bagrir ben uyaririm sesine ayar ver diye.. önceden cok üzülürdüm kavga ettigimizde artik uzulemiyorum demekki bende de bisiler bitti

Ben cagri merkezlerine eleman yetistiriyodum evlenmeden once hem turk hem alman firmalara.. is sıkıntım olmaz Allahin izniyle.. ailem burda degil iste akrabalarima gitsem oraya gelir pislik cikcak zaten de en hafif sekilde ciksin istiyorum
Sen annene anlat göndersin dayını kuzenini eşinin olmadığı bir vakit alsınlar seni evden sende arar söylersin eşine ben seninle olmak istemiyorum artık ve bu evden gidiyorum diye eğer pislik yaparsa da dayın akraban yanında zaten kılına zarar veremez korkma kızın için yap.

Simdilik bi 100-120 liram kaldi nolur nolmaz diye.. sabah insallah halledicm ama sessiz olmalıyım anlarsa kotu olur.. planli olmam gerek
kapini kilitle kriz ani yonetimini planla panikleme ufak bi canta hazirla kizina ve sana acil durum cantasi sokakta olursan sakin taksiye binme parani harcama polisi ara yerini soyle gelip alirlar

Kabul etmiyo... hastamiyim diyo icmediginde oturup konusuyoruz am cogunlukla agresif bagrir ben uyaririm sesine ayar ver diye.. önceden cok üzülürdüm kavga ettigimizde artik uzulemiyorum demekki bende de bisiler bitti
Tabi canım artık sabrın taşmıştır İnşaAllah bi yol gösterir Allah kızının yüzü suyu hürmetine

Sen annene anlat göndersin dayını kuzenini eşinin olmadığı bir vakit alsınlar seni evden sende arar söylersin eşine ben seninle olmak istemiyorum artık ve bu evden gidiyorum diye eğer pislik yaparsa da dayın akraban yanında zaten kılına zarar veremez korkma kızın için yap.
Oyle bi durumda beni ezdirmezler asla.. babam da kotu niyetli degil de bi iki kerelik sandi oyle dedim diye.. anlatamadim uzulmesin diye ama anneme anlatirim bikac seye sahit oldu cunku

Back
X