Kızımı Babaannesine bırakmalı mıyım?

Durumunuza uzuldum. Umarim kizinizdan ayri kalmadan sorjnunuzu cozersiniz. Daha cok kucuk sizin sevginize en ihtiyaci oldugu bir donem. Onun iyiligini istiyorsaniz lutfen babasini goremeyip bir de annesinden ayri kalan cocuk durumuna dusurmeyin. Saat 5te alip eve getirecek siz gelene kadar yaninda bekleyecek birini bulun. Hem bakici parasi kadar da odemek zorunda kalmazsiniz.
Babasıyla aynı evde olacaklardı bu kararı vermiş olsaydım, bizden temelli kopmayacaktı, bende arkadaşımdan arabayı alabildiğim günler kızımı alıp bırakacaktım düşüncem buydu, zaten sadece kışı atlatana kadar.. Ama artık bu fikirden vazgeçtim, sadece beni gerçekten anlayan ve ileride kızımın psikolojisinin nasıl etkileneceği hususunda güzel yorumlarda bulunan arkadaşlar etkiledi beni.. Yarım gün kreşe yarım gün bakıcı şeklinde ayarlamak için uğraşacağım. Teşekkür ederim

Bence bu durumda babannesinde kalmasi en iyisi bakici tutmayin derim babannesinden daha iyi bakacak degil sonucta ayrica kresten saatinde ayrilmasida en iyisi 7 bucuk nedir 3 yasinda bir cocuk icin şaka mi bu?? Yazik etmeyin cocugunuza babannesi baksin bencede guzel dusunuyorsunuz..

Bence bu durumda babannesinde kalmasi en iyisi bakici tutmayin derim babannesinden daha iyi bakacak degil sonucta ayrica kresten saatinde ayrilmasida en iyisi 7 bucuk nedir 3 yasinda bir cocuk icin şaka mi bu?? Yazik etmeyin cocugunuza babannesi baksin bencede guzel dusunuyorsunuz..
Ben de aynı düşüncedeydim ama aramızdaki bağ yeni güçlenmişken bırakmamak en doğrusu sanırım. Ben işten gelene kadar 3 saat bakacak birini bulmaya çalışacağım. Maalesef yaşadığım yerde komşuluk yok, çok iyi arkadaşlar edindim ama uzak oturuyorlar, onlardan destek alarak iyi bir bakıcı bulmaya çalışacağım. Teşekkür ediyorum yorumunuz için..

Yapmayın lütfen. Ço küçük daha. En zor şartlarda olsun ama annesi yanında olsun. Ben ilkokula giderken haftasonu anneannem de kalmak isterdim. Annem gönderirdi ama bir kaç saat sonra ço pişman olur annemi isterdim. Benim kızınızla aynı yaşta olan kızım ben bir yere gidince nasıl endişeli oluyor. Çok üzülür kızınız ayrıca siz de pişman olursunuz. Ve hiç kimse kesinlikle hiç kimse anne gibi bakamaz

İş yersiniz nasıl bi ortam beynim bu arkadasım değer arkadaslarla bırlık olup iş yerıne kreş actırdı öğretmenın maasını ortak verıyolardı

Yapmayın lütfen. Ço küçük daha. En zor şartlarda olsun ama annesi yanında olsun. Ben ilkokula giderken haftasonu anneannem de kalmak isterdim. Annem gönderirdi ama bir kaç saat sonra ço pişman olur annemi isterdim. Benim kızınızla aynı yaşta olan kızım ben bir yere gidince nasıl endişeli oluyor. Çok üzülür kızınız ayrıca siz de pişman olursunuz. Ve hiç kimse kesinlikle hiç kimse anne gibi bakamaz
Yok kararımı verdim, bırakmayacağım. Bizim kızımla birbirimize ihtiyacımız var.. Ben sadece sahipsiz gibi kreş köşelerinde kalmasın diye düşünmüştüm ama vazgeçtim..

İş yersiniz nasıl bi ortam beynim bu arkadasım değer arkadaslarla bırlık olup iş yerıne kreş actırdı öğretmenın maasını ortak verıyolardı
İşyeri kalabalık değil, yani kreş açılacak bir ortam yok ne yazık ki.. Ne kadar güzel bi şey yapılmış, tebrik ederim.

Zaten kararinizi vermisiniz. Ben de sakin babaannede birakmayin diyecektim sizinle sarilip uyumanin ona verdigi huzuru hicbirsey vermeyecek cunku ne ona ne de size. Arkadaslarin dedigi gibi kresten sonra bakacak birisi daha mantikli gibi. Zaten krese de dunya para veriyorsunuzdur uzun kaldigi icin. Bir de aklima su geldi patronunuz izin vermez mi cocugu 4 te kresten alip 3 saat isyerinde idare etseniz. Benim babamin muhasebecisi var. 2 cocugunu da ofiste buyuttu diyebilirim. Babam kendisinden cok memnundu birakmak istemedi ve mecbur cocuguna da katlandi hem de tum gun.

Zaten kararinizi vermisiniz. Ben de sakin babaannede birakmayin diyecektim sizinle sarilip uyumanin ona verdigi huzuru hicbirsey vermeyecek cunku ne ona ne de size. Arkadaslarin dedigi gibi kresten sonra bakacak birisi daha mantikli gibi. Zaten krese de dunya para veriyorsunuzdur uzun kaldigi icin. Bir de aklima su geldi patronunuz izin vermez mi cocugu 4 te kresten alip 3 saat isyerinde idare etseniz. Benim babamin muhasebecisi var. 2 cocugunu da ofiste buyuttu diyebilirim. Babam kendisinden cok memnundu birakmak istemedi ve mecbur cocuguna da katlandi hem de tum gun.
İşyeri pek kızımın gelebileceği bir ortam değil, yoğun çalışma ortamımız var. bazı cumartesi günleri getiriyorum ve maalesef hiçbir iş yapamıyorum kızım ilgi istediği için o iyi bir seçenek değil. Kreşten 4 te alma kısmı da riskli, çoğu zaman o saatlerde toplantılarım oluyor, gecikebilirim, çıkamayabilirim vs vs yani iş durumumda riskli.. Bakıcı abla en mantıklısı,hem evin yükünü de yemek konusunda benden alır, kızımla daha cok vakit geçirebilirim.

Kınamıyorum da boşanınca çocukta boşanıyor galiba bir anne böyle bir teklifi sununca gelecek için endişelerim artıyor

İşyeri pek kızımın gelebileceği bir ortam değil, yoğun çalışma ortamımız var. bazı cumartesi günleri getiriyorum ve maalesef hiçbir iş yapamıyorum kızım ilgi istediği için o iyi bir seçenek değil. Kreşten 4 te alma kısmı da riskli, çoğu zaman o saatlerde toplantılarım oluyor, gecikebilirim, çıkamayabilirim vs vs yani iş durumumda riskli.. Bakıcı abla en mantıklısı,hem evin yükünü de yemek konusunda benden alır, kızımla daha cok vakit geçirebilirim.

Bence de doğrusu bu. Yazan oldu mu bilmiyorum ama eski eşiniz yada ailesi çocuğa çok düşkünse yada sizin canınızı sıkmak isterlerse,
Öyle bir bırakma durumunda bunu kullanıp tekrardan velayet davası acarlar çocuğu elinizden almak için.
Çocuğa bakamıyor, çalışma şartları uygun değil, bu yüzden zaten biz bakıyoruz, bizde kalsın derler..
Ki haklı olurlar.
Sizin onlardan bağımsız bir duzen kurmanız şart.
Eğer eski eşten bir şey istenecekse o da maddi destek olmalı.
O çocuk sadece sizin degil, kreş parasını odesin yada yarısını en azından..

Kınamıyorum da boşanınca çocukta boşanıyor galiba bir anne böyle bir teklifi sununca gelecek için endişelerim artıyor
Çok şükür bizim kızımız ne annesinden ne de babasından boşanmadı, herkesle görüşüyor, kimse kimseye görüştürme yasağı koymuş değil. Babası istediği zaman görebiliyor alabiliyor, ben geçen hafta grip oldum mesela 1 hafta babasında kaldı, gayet güzel vakit geçiriyor kızım. Tek fark anne baba aynı evde değil artık.

Bence de doğrusu bu. Yazan oldu mu bilmiyorum ama eski eşiniz yada ailesi çocuğa çok düşkünse yada sizin canınızı sıkmak isterlerse,
Öyle bir bırakma durumunda bunu kullanıp tekrardan velayet davası acarlar çocuğu elinizden almak için.
Çocuğa bakamıyor, çalışma şartları uygun değil, bu yüzden zaten biz bakıyoruz, bizde kalsın derler..
Ki haklı olurlar.
Sizin onlardan bağımsız bir duzen kurmanız şart.
Eğer eski eşten bir şey istenecekse o da maddi destek olmalı.
O çocuk sadece sizin degil, kreş parasını odesin yada yarısını en azından..
Şuan bunu kullanacak pozisyonda değiller ama bunun garantisi yok, tedbirli olmak da fayda var, babası hala işsiz o yüzden desteği yok.. Teşekkür ederim..

Kreşten sonra babaanneye geçsin akşam işten çıkınca da siz alın
Gerekirse yakın bir yere evinizi taşıyın ama kızızı bırakmayın ayrıca 3 yaş için çok acı sabahtan akşama kadar kreşte kalması
Acil çözümü uygulayın

Back
X