Merhaba Hanımlar,
Ben 3 ay önce eşimden ayrıldım ve 1 hafta öncede resmi olarak anlaşmalı boşandık, 3 yaşında kızımız var, velayeti bende kaldı, babası ile anlaşmazlığımız yok kızımız hususunda.
Ben özel sektörde iyi gelire sahip bir çalışanım. Kızım bende kalıyor, ben işyerindeyken kızımda tam gün kreşe gidiyor, babası izinli olduğu günler haftada 2 gün alıyor, böylelikle babaannesi ve dedesi de vakit geçirmiş oluyorlar (kızıma doğduğundan beri babaannesi baktı büyüttü).
Ancak kızım sabah 7 akşam 19.30 arası kreşte oluyor çünkü benim çalışma saatlerim bu şekilde

bulunduğum şehirde ailem falan yok hatta kimsem yok. Bu kadar uzun süre kreşte olması beni çok üzüyor, kendisi de üzülüyor.
Babası ile konuştuk ve şu konuda karara vardık; Kızımız babaannesine yakın olan kreşe gidecek sabah 8 akşam 4 olacak, dedesi getirip götürecek, benim istediğim kreş olacak, bende haftasonları kızımı alacağım, haftaiçi akşamları da gidip görüp vakit geçirebileceğim.
Babaannesi ile konuşmuyoruz ama kötü biri değildir, kızıma çok çok iyi bakıyor, beni de "henüz" kötülemiyor.
Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız?
Bu karar nasıl sonuçlar doğurur?