Kizimi babasini cok seviyor

Selam.bir konu acmistim
Esimden siddet gordum ve bosanma karari aldim.esim ve annesi sık sık kızımı görmeye geliyorlar ve kızım her seferinde babasına öyle sarılıyor ki her kes bana eşine bir şans daha ver diyib duruyor,neymis deyişirmiş,kızını babasız bırakma,sen nasıl annesin gibi sözler.iş orası ki eşim ne bir özür diliyor ne pişmanlık var.ama ben yine vicdan yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum.böyle durumda ne yapmam gerek nasil kendimi suçlamakdan vazgeçe bilirim

Kuzenim ayni durumdaydi ilkinde afffetti ikinci de affetti 3.ude boşadı.

Güzelim o kızının babası senin eşin değil
Eş ayrı babalık ayrı
Gerçi şiddet uygulayan bir baba ama neyse işte baba diyelim

Insanlar neden ben ayirmisim gibi davraniyor,her kese kendimi mudafie etme isteyi doguyor sık sık.hele kayin validem dun kizimi görmeye gelince sanki ben suçluymuşum gibi sana me diyeyim ben bu çocuğu babasız koyuyorsun gibi bir cümle kurdu.cvbını veremedim çok sinirim bozuldu bir daha öyle bir laf ederse bnm günahımmı bu git oğluna söyle bunu diyicem
"Siz çocuğunuzu dayakçı, şiddet eğilimli yetiştirerek benim başımı yaktınız, aynı şeyleri kızımın yaşamasına izin vermeyeceğim, adam zahmet edip bir özür bile dilemiyor, pişman bile değil. Dönsem can güvenliğim var mı bunun garantisini veriyor musunuz da bana neyin lafını ediyorsunuz? "
Aynen bunları söyleyin. Hem artık kayınvalidenizin niye telefonlarını açıyorsunuz ki, ipleri koparıyorsanız tam koparacaksınız. Eminim oğluna tek bir laf bile etmemiştir, yuvanı yıktın, karını, çocuğunu üzdün dememiştir.

Bu güzel düşünceymiş,ben vicdan yapıyorum da ya o beni dövmesine rağmen hiç üzülmüyormu kızını her gördüğünde
bu adam daha ayrıldığınızı düşünmüyor bu kadar sık görüşme olmaz açın davayı hafta sonları görsün o kadını da eve falan sokmayın ,ama boşanamayacaksınız gibi geliyor bana ,çünkü sırtınızı dayayabileceğiniz kimse yok ve korkarım bu adam size şiddet göstermeye pişkin pişkin devam edecek.

1,5 yaşında yok almadım fotoraflarım var ama dayak yedigim zaman öyle psikolojideydim ki hiç bir şey yapmak istemiyordum sadece uyumak kimseyi görmemek

Vesayeti sende olan bir çocukla yurt dışına çıkabilirsin kocana sormazlar. he ama çıkma diye dava mava açarsa tam o esnada o kadar teferruatlı bilemiyorum tabi. Darp raporu alsaydın işin daha kolay olabilirdi. bu süreçte çocuğun zarar görmemesi için psikolojik yardım alın lütfen çünkü siz gitmeye kararlı olduğunuzda kocanız seni benden ayırıyor diye çocuğu doldurup size düşman etmeye çalışabilir. Küçük olduğu için durumu kavraması zor olacaktır. Duygusal düşünecektir çocuk bilginize. Onu bu duruma hazırlamak gerekiyor. Neden gitmeniz gerektiği döneceğiniz vs

Vesayeti sende olan bir çocukla yurt dışına çıkabilirsin kocana sormazlar. he ama çıkma diye dava mava açarsa tam o esnada o kadar teferruatlı bilemiyorum tabi. Darp raporu alsaydın işin daha kolay olabilirdi. bu süreçte çocuğun zarar görmemesi için psikolojik yardım alın lütfen çünkü siz gitmeye kararlı olduğunuzda kocanız seni benden ayırıyor diye çocuğu doldurup size düşman etmeye çalışabilir. Küçük olduğu için durumu kavraması zor olacaktır. Duygusal düşünecektir çocuk bilginize. Onu bu duruma hazırlamak gerekiyor. Neden gitmeniz gerektiği döneceğiniz vs
Ama her kes diyor ki olmuyor,izin vermesi lazim cikara bilmen icin.kizim daha kucuk bir cok seyi anlamiyor,ama yardim alicam mutlaka.cok tsk ederim yardiminiz icin

bu adam daha ayrıldığınızı düşünmüyor bu kadar sık görüşme olmaz açın davayı hafta sonları görsün o kadını da eve falan sokmayın ,ama boşanamayacaksınız gibi geliyor bana ,çünkü sırtınızı dayayabileceğiniz kimse yok ve korkarım bu adam size şiddet göstermeye pişkin pişkin devam edecek.
Dogru soyluyorsunuz artik bir seyler yapmak gerek,canimi sıkanın canını sıkmak gerek.

"Siz çocuğunuzu dayakçı, şiddet eğilimli yetiştirerek benim başımı yaktınız, aynı şeyleri kızımın yaşamasına izin vermeyeceğim, adam zahmet edip bir özür bile dilemiyor, pişman bile değil. Dönsem can güvenliğim var mı bunun garantisini veriyor musunuz da bana neyin lafını ediyorsunuz? "
Aynen bunları söyleyin. Hem artık kayınvalidenizin niye telefonlarını açıyorsunuz ki, ipleri koparıyorsanız tam koparacaksınız. Eminim oğluna tek bir laf bile etmemiştir, yuvanı yıktın, karını, çocuğunu üzdün dememiştir.
Aynen beni haksiz buluyor kendisi,ikiniz de suçlusunuz diyor her defasında.artık bir kere daha söylerse beni suçlamayın gidin oğlunuza söyleyin bunları diyicem

Ben olsam o kadını bundan sonra konuşturmazdım da sen bir dahakine 'ya ben senin öz kızın olsaydım damadın kızını yerlerde sürüklerken, torunun onları görüp travma yaşarken seyredebilecek miydin?' diye sorardım. Ama olan geline olur tabi..
Ayrıca 'kimsenin haddine değil benim anneliğimi sorgulamak. Ben çocuğum için boşanıyorum. asıl sen anne olsaydın da düzgün bir evlat yetiştirseydin' de bitsin..

Selam.bir konu acmistim
Esimden siddet gordum ve bosanma karari aldim.esim ve annesi sık sık kızımı görmeye geliyorlar ve kızım her seferinde babasına öyle sarılıyor ki her kes bana eşine bir şans daha ver diyib duruyor,neymis deyişirmiş,kızını babasız bırakma,sen nasıl annesin gibi sözler.iş orası ki eşim ne bir özür diliyor ne pişmanlık var.ama ben yine vicdan yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum.böyle durumda ne yapmam gerek nasil kendimi suçlamakdan vazgeçe bilirim
iyide siz durup dururken boşanmamışsınız ki zaten çevrenizdekiler çok normal olsa aferin der sana sen nasıl annesin diyorlar da senin kocanın allah belasını versin sana nasıl el kaldırmış o nasıl koca diyorlar mi? Böyle mi düşünüyorlar iyiliğini? Canını sokakta bulduysan dön geri yani ama şunu bil sen kötü bir şey yapmıyorsun çocuğu adamdan koparmamışsin gösteriyorsun daha ne sırf çocuğun için o eve girersen çocuğunun gözünde dayak yiyen anne olacaksın sana acıyıp babaya kin duyacak bırak böyle ikinizi birden sevsin bari ayrı ayrı

Bosanip hala erkek anasini gormek de cok can sıkıcı

Ben olsam o kadını bundan sonra konuşturmazdım da sen bir dahakine 'ya ben senin öz kızın olsaydım damadın kızını yerlerde sürüklerken, torunun onları görüp travma yaşarken seyredebilecek miydin?' diye sorardım. Ama olan geline olur tabi..
Ayrıca 'kimsenin haddine değil benim anneliğimi sorgulamak. Ben çocuğum için boşanıyorum. asıl sen anne olsaydın da düzgün bir evlat yetiştirseydin' de bitsin..
katiliyorum. O kayinvalide kendi oglunu canavar gibi yetistirmeseymiş. Once kendisinde arasin suçu. Dayak yemeye razi olma konu sahibi.

herkese göre size rahat batıyor şımarıklık yapıyorsunuz..
duymayın kimseyi şiddeti onlar değil siz yaşıyorsunuz. sizi hiç anlayamıycaklar bu yüzden..
babasına gelince ;pişmanlık belirtileri yoksa bu adama bir şans verdiğinizde çıta atlamış olacaktır..
çocugunuz ilerde anlar sizi.

Back
X