- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
Zaten kıyamet kopacaktı, diğer memurlar araya girdi ama sanki onlanı şikayet etmişim gibi triplerdeydiler.Polisi de şikayet et hazır hızını almışken.
Bazı polisleri anlamıyorum. Tek görev tanımları insanları yumuşatmakmış gibi davranıyorlar. Polis arabulucu kanun koyucu değil kanunları uygulayıcıdır. Bi öğrenemediler.
kesinlikle.hem suçlu hem güçlü komşu. sormuş alayım mı diye, ‘alma’ cevabı almış. İnsanların isteklerne saygı duymalı. bu kadar basit. alma demişim arkadaşım niye alıyosun ki. aldığı şeyde manavda elma armut değil, kurstan benim çocuğum.
iyi yaptınız şikayet etmekle. komşuda abartmasın, alttarafı ifade vermiş. ona şükretsin.
Ben o anda olay çıkarsam polis vs gelse komşum belki çocuk kaçırma şüphesiyle zanlı olacaktı.
Sayemde yırttı haberi yok.
Anladım ki aptal.Komşunz siz özellikle alma dediğiniz halde aldıysa ve bir de üzerine size haber vermediyse iki ihtimal öne çıkıyor. Büyük ihtimalle, ya size inat olsun diye yapmıştır, yani kötü niyetlidir ya da aptaldır. Aptal insan da çok tehlikeli, çok zararı dokunabilir. Boşuna aptal dostum olacağına akıllı düşmanım olsun dememişler.
Her izahıma ne olacak ki bir şey olmaz diyor.