- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
Normal sübyan kursu denilen bağımsız yerlere göndermedim.Muhtemel şimdi söylediklerim için banlanma ve linç yeme durumum olacak. Ancak bir çocuğun dini eğitimi evde verilmeli böyle kurumlara çıkan haberlerden sonra nasıl güveniliyor hala aklım almıyor. Gördüğünüz gibi dini öğretmeye diye giden insanlar yalan söylemekten hiç çekinmiyorlar mevzu kendi çokarları olunca.
Evde 4yaşından itibaren temeli verebilir ayrıca siz inandığınız şekilde yaşıyorsanız zaten örnek alarak öğrenecektir. Çocuklarında kötü etkilendiğini düşünüyorum zira kendi kuzenlerimde de örnekleri var.
Normal meb anaokullarında bile anne arıyor çocuğumu şu alıcak diye kimlik göstermeniz gerekiyor almadan,bunlarda ki yoldan geçene çocuk vermek aman bize kalmasında nolursa olsun.
Kurumun etrafında sizin geldiğiniz saati göstericek kameralar varsa sıcağı sıcağına kayıtlar ailinmeden alın olası dava durumu olursa.
Kurumunda adını vererek bence intertte şikayette de bulunun öğrensinler nasıl bir eğitim sorumluluk anlayışlarının olduğunu.
Sizi de ayrıca tebrik ederim bu defalık neyse demediğiniz için. Çok geçmiş olsun.
Meb devletin kurumu ve kreşi çok güvenilir.
Diyanet de devlet kurumu, kursu güvenilir olur diye güvenip gönderdim ama sonuç bu.
Bir anlık hataydı özür dileriz demek yerine pervasızca yalan üstüne yalan söylemeleri.
Bunlar nasıl insanlar, ahlaksızlar.
Kamera yok, o yüzden bu kadar rahatlar.