kizimi diger kadinin yanina goturuyo

CeylinNaz

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
122
42
298
Kütahya
Merhaba arkadaslar yaklasik 9 aydir esim olacak sahistan ayriyim bosanma davamiz hala devam etmekte esim beni kendisinden 10yas buyuk evli 3cocuklu ablam dedigi bir kadinla aldatti kanitlamaya calisiyorum gorus gunlerinde kizimi alip kadin ve oglunun yanina goturuyo diger cocukla gezdiriyo falan bu durumdan sikayetciyim sorun kadinin aglaksiz olmasi aslinda hukuken bisey yapamiyoruz akrabam deyip isin icinden cikiyo ne yapabilirim

Malesef eminim gece gunduz dertlestik diyo zatendilekcesinde kadinin esi hapiste bir ay once bosanmis esinden is yerindeki patronun dan bi hata yaptim diye ozur dilemis kendi soyledi adam zira sirketin arabasila gezdrms hep kadini cok yoruldum bunlar ortaya cikana kadar tek mucadelem kizimi kurtarmak

Göndermeyin siz de çocuğu.
Ne kadar zorluk çıkarabiliyosanız çıkarın.
Bi de nesini kanıtlayamıyosunuz anlamadım.
Mahkeme mesaj kayıtları arama dökümlerine bakmıyo mu

Sagol cnm hukuksal olarak bisey yapamiyorum dava sonuclanmadigi icin mahkemede anlatmasini istiyo avukat kizimin ama ben bulastirmak istemitemiyorum yeterince uzuldu zaten kuzum

İlk mahkeme goruldu daha tel dokumleri yeni istendi bi sonraki mahkemede delil niteliginde gecici velayeti bende babasi da istiyo velayetini baba icra yoluyla alir bu seferde polis falan filan sistem cok yavas ilerliyo malesef kadinin buyuk oglu 18inde duydugum kadaryla madde kullaniyomus korkuyorum

Dava neden bitmiyor?
Çocuğun psikolojik etkilenmemesi imkansız. .

Adalet diye birsey yok bu ulkede yeminle.. herkes istedigi gibi aldatsin, cocugu alsin baska kadinin yanina gotursun, mahkemeler buna goz yumsun ohhhh ne agla memleket sinir oldum.. siz bosanma davanizda bunlari soylemedinizmi ?

Nisanda actim davaya daha ilk celse goruldu babada velayeti istedigi icin babasyla gorusturmemekle sucluyo beni simdilk kozunu sonuna kadar oynuyacak sanirim kizimida alip bi aile olmak istiyolar deli bunlar kac aydir gormuyo ilgilenmiyodu davadan beri bi gorme tutturdu

Bir hukukçuya danışın isterseniz. Eğer bahsettiğiniz kadının "ahlaksızlığı" kanıtlıysa mahkemeden karar çıkartabilirsiniz. Ama işiniz zor.

Aynısını ben yaşadım, halende yaşıyorum. Ama çok şükür ben boşanma davamda ispatladım. Allah yardımcın olsun.

Kızınızın anlatmasına engel olursanız işiniz zor, yani biz de isteriz etkilenmesin ama yapacak bir şey yok ki, siz engel oluyorsunuz.
Ben olsam peşlerine düşer, birbirlerine sarılırken öperkenki fotoğraflarını çeker avukata verirdim, akrabam diyebiliyor mu bakalım?
Ayrıca madde kullandığını kanıtlamak zor, ben onun da peşine düşer, kafası ayıkken polise ihbar ederdim.

Avukatim var zaten kocamla iki sin kanitlayabilirm ancak kac tane yuva yikmis kac kisinin canini yakmis ama asil suclu kocam kadinin isi bu bile bile cocugu goturmese kendi ne yaparsa yapsin beni ilgilendirmiyo belki bi karar aldirabilirz ama surec yavas ilerliyo bu surede biz yipraniyoruz onun oglunu kizimla gezdirmesi cok kiriyo off hersey oyle karisik ki

Sehir disinda bulusuyolarmis cogunlukla benim bulundugum yerde annesi var kadinin annede bilip susuyo herseyi iraya goturmus kizimi yani kadin halasinin torunu annesi hala kizi oluyo orda bulusuyolar

İnandirici gelmeye bilir ama yemin ederim dogru ben bile kac aydir soku atlatamadim artik bitti diye araci yollayip af diliyo ama bende coktan bitti kredisi isten cikarilma korkusuyla geri donecek mahcup guya hiccc inanmiyorum yalanciya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…