Kızımı kaybediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama kizim büyüyor benden uzaklasiyor ve babasina yapisiyor
Eşinizi rakip olarak görmeyin, siz annesiyseniz o da babası, güzel ilgileniyor ki babasını seviyor.

Söz vermiş tamam tutması gerekirdi, ama işi neredeyse orası evi oluyor insanın, bazı sözler imkan dahilinde tutuluyor.

Eşiniz ile ciddi başka sorunlarınız yoksa adapte olmaya çalışın, kızınız, eşiniz, siz birlikte vakit geçirin

Esim saygisiz , önceleri fiziksel siddet uyguladi ama bakti Ben bosaniyorum Yada beni kaybediyor psikolojik siddet uygulamaya devam etti, psikolojimin bu Hale gelmesinde cok payi var
Bunu konuyu açarken yazsaydınız keşke ama ben sizin Türkiye'deyken açtığınız konuları da hatırlıyorum, geri dönmek istiyordunuz. Şiddet uygulayan eşe neden döndünüz ki zaten en başında?

Aileniz size destek olacak insanlar mı burada babanız da dönmenizi istemiyor çünkü. Psikoljik şiddetine devam ediyorsa eşiniz dönmek istemekte haklısınız tabi ama herşeyi enine boyuna düşünün. Bence ne olursa olsun psikolojik destek alın öncesinde.

Ama kizim büyüyor benden uzaklasiyor ve babasina yapisiyor
Normal değil mi? Daha çok küçük bazı şeyleri algılayamıyor. Baba daha sevgi dolu davrandığı için babaya daha çok yaklaşıyor, bu çok normal.
Bana göre normal olmayan annemi çok özlüyorum diyip, kızınızı baba sevgisine mahkum etme düşünceniz. Kızınız da babasını özleyecek ve belki de aranız biraz daha fazla açılacak.
Boşanmak istiyorsanız boşanın elbette. Yılda bikaç defa Türkiye ye gelip annenizi görürsünüz. Ama ben olsaydım kızımı başka bir ülkeye götürmezdim.
Baba sorumsuz veya kötü biri değil anladığım kadarıyla. En azından kızıyla arasında güçlü bir bağ oluşturmuş. Sizde yapabilirsiniz.

Neden cehennemmiş Türkiye gayet de cennet
Eşinle olan hırsızı çocuktan çıkarıyorsun sanırım ama yapma üzülürsün boşanıp orda kalma imkanın yok mu ?

Bunu konuyu açarken yazsaydınız keşke ama ben sizin Türkiye'deyken açtığınız konuları da hatırlıyorum, geri dönmek istiyordunuz. Şiddet uygulayan eşe neden döndünüz ki zaten en başında?

Aileniz size destek olacak insanlar mı burada babanız da dönmenizi istemiyor çünkü. Psikoljik şiddetine devam ediyorsa eşiniz dönmek istemekte haklısınız tabi ama herşeyi enine boyuna düşünün. Bence ne olursa olsun psikolojik destek alın öncesinde.
Hata üstüne hata yaptim;/ailemleyken cok kötü hissettim yurtdisina gelir düzelirim sandim ama hersey daha kötü oldu bu Adamla bu evlilige cocuk yaptigima kendimi bu psikolojiye soktuguma cok pismanim

Benim de annem melankolik-depresif bir insan (aslinda ikizler burcu. Modu yerindeyse de cok coskulu ve enerjik)
Simdi de aramizda bir bag yok,kucukken de yoktu.
O da der hala, 5 yaşındaydın sokakta iki metre önde yürürdün,yanimda yurumezdin diye.
Boyle gelmis boyle gitmis yani bizde...
Babama ise aşiktim. Hala da cok severim. Dunya bir yana babam bir yana.
Kucukken annem de kavga edince "ben babanizdan ayrilacagim,secin birimizi kimde kalmak isterseniz" derdi (psikoloji nasil bozulur,iste boyle😁) biz de ablamla kavga ederdik "sen annemle kal ben babamla kalacam" diye :))
Yani simdi düşünüyorum da eger boyle bir bosanma gerceklesseydi ve sirf anne diye annemle yasamak zorunda kalsaydim cok mutsuz bir cocukluk gecirebilirdim.
Bence once kendinizi duzeltin. Kizinizin hem duzeni bozulacak- hem babasindan ayrilacak- hem tanimadigi etmedigi hatta istenmedigi dede nineyle dayi ile bir arada yasayacak- hem de depresif annesini cekecek her gun.
Yazik gunah...
Once psikolojinizi ve kizinizla aranizi duzeltin,sonra bir adim atin derim ben

Son düzenleme:
Benim de annem melankolik-depresif bir insan (aslinda ikizler burcu. Modu yerindeyse de cok coskulu ve enerjik)
Simdi de aramizda bir bag yok,kucukken de yoktu.
O da der hala, 5 yaşındaydın sokakta iki metre önde yürürdün,yanimda yurumezdin diye.
Boyle gelmis boyle gitmis yani bizde...
Babama ise aşiktim. Hala da cok severim. Dunya bir yana babam bir yana.
Kucukken annem de kavga edince "ben babanizdan ayrilacagim,secin birimizi kimde kalmak isterseniz" derdi (psikoloji nasil bozulur,iste boyle😁) biz de ablamla kavga ederdik "sen annemle kal ben babamla kalacam" diye :))
Yani simdi düşünüyorum da eger boyle bir bosanma gerceklesseydi ve sirf anne diye annemle yasamak zorunda kalsaydim cok mutsuz bir cocukluk gecirebilirdim.
Bence once kendinizi duzeltin. Kizinizin hem duzeni bozulacak- hem babasindan ayrilacak- hem tanimadigi etmedigi hatta istenmedigi dede nineyle dayi ile bir arada yasayacak- hem de depresif annesini cekecek her gun.
Yazik gunah...
Once psikolojinizi ve kizinizla aranizi duzeltin,sonra bir adim atin derim ben
Ya babaniz annenin bu haline sebep olduysa?

Annem de annem... iyi de sizin anneniz var kızınızın yok mu.. kendinize gelin ve şımarıklık yapmayı bırakın... boşanacaksanız boşanın ama iş bulup kızınız için yurtdışında tutunmaya çalışın. Döndüğünüz anneniz burnunuzun dibinde olmayacak. Hiç birşey bekarkenki gibi olmayacak.. kızınızla ilgilenmezseniz elbetteki babay yapışır..

Ya babaniz annenin bu haline sebep olduysa?
Kesinlikle hayir. Babam cok naif,anlayisli, huzuru ve evini seven bir adam. Annem kendi kendine tepinir dururdu sacma sapan triplerle, babam sesini bile yukseltmez odaya gelir bizi güldürmeye calisirdi etkilenmeyelim diye.
Isten eve evden ise gider, güler yüzünü esirgemez.... annem de genelde maddi konulardan kavga cikartirdi. Oysa adam ne kazansa sadece eve veren,kredi karti sifresini bile bilmeyen bir adam. Karti-parasi hep evde durur asla hesap sormaz.
Ama iste bazi insanlara yaranilmiyor.
Cok uzun zamandir kavga da etmiyorlar gerci, annem de eskisi kadar agresif degil, sakinlesti zamanla ama iste cocukluk... insan nasil tanidiysa oyle hatirliyor.
o yuzden lutfen depresif hallerinize hic yoktan kizinizin yaninda son verin. Oyunlar oynayin-dans edin...
Annem ne zaman bizimle kavga etse hastalanirdi (bence hastalanmis gibi yapardi) Oksururdu,kendini acile götürttürürdü falan. Beni öyle soguttu ki bu hareketi,uzgun insanlar yanimda ayilsinlar bayilsinlar hic umrumda olmuyor. Numara gibi geliyor hepsi :)

Beyaz lotus sen nasilsin naptin evlilik dusunuyordun ?

Konu sahibi cocugun cok kucuk. Biraz toparla kendini o yasta cok birsey bekleme. Yani bosanmak istiyorsan boşan cocuk cok kucuk alisir
2 hafta sonra istemeye gelecek nasipse inşallah evi felan tuttu tamirat işi var evin eşyaların büyük bir kısmı alındı öyle işte çok şükür mutluyum ama işimi bırakmam gerekecek... başka şehire gidicem..orda iş bulmam lazım neler bekliyor beni bilmiyorum ...yalnız hayatımda ki kişiyle çok iyi gidiyoruz çok şükür o olmasaydı bu süreci bu anne ve babayla atlatabilir mıydım bilmiyorum...

Daha dün annem, sevgilimle özel mesajlarimi okuyup bana namassuz muamelesi yaptığı için böyle bir yorum yaptım yani kendi ayaklarinin üstünde durmak ve özgür olmak gerek..

2 hafta sonra istemeye gelecek nasipse inşallah evi felan tuttu tamirat işi var evin eşyaların büyük bir kısmı alındı öyle işte çok şükür mutluyum ama işimi bırakmam gerekecek... başka şehire gidicem..orda iş bulmam lazım neler bekliyor beni bilmiyorum ...yalnız hayatımda ki kişiyle çok iyi gidiyoruz çok şükür o olmasaydı bu süreci bu anne ve babayla atlatabilir mıydım bilmiyorum...

Daha dün annem, sevgilimle özel mesajlarimi okuyup bana namassuz muamelesi yaptığı için böyle bir yorum yaptım yani kendi ayaklarinin üstünde durmak ve özgür olmak gerek..
Inşallah mutlu olursun ama yağmurdan kaçarken doluya tutulma iyi düşün.

Cehennem demezdim ama bunalıma girersiniz.
Geleli 1 hafta oldu bir "pefff" modundayım.
Uzun süredir oradaysanız o özlem, hasret, ülkem modu geçecek 3 günde.
Ülkeye girer girmez burnum m*ktan çıkmadı, sinir oldum.
Ayrıca çocuğu babasından başka bir ülkeye götürmek biraz acımasızca olmaz mı?

Kesinlikle hayir. Babam cok naif,anlayisli, huzuru ve evini seven bir adam. Annem kendi kendine tepinir dururdu sacma sapan triplerle, babam sesini bile yukseltmez odaya gelir bizi güldürmeye calisirdi etkilenmeyelim diye.
Isten eve evden ise gider, güler yüzünü esirgemez.... annem de genelde maddi konulardan kavga cikartirdi. Oysa adam ne kazansa sadece eve veren,kredi karti sifresini bile bilmeyen bir adam. Karti-parasi hep evde durur asla hesap sormaz.
Ama iste bazi insanlara yaranilmiyor.
Cok uzun zamandir kavga da etmiyorlar gerci, annem de eskisi kadar agresif degil, sakinlesti zamanla ama iste cocukluk... insan nasil tanidiysa oyle hatirliyor.
o yuzden lutfen depresif hallerinize hic yoktan kizinizin yaninda son verin. Oyunlar oynayin-dans edin...
Annem ne zaman bizimle kavga etse hastalanirdi (bence hastalanmis gibi yapardi) Oksururdu,kendini acile götürttürürdü falan. Beni öyle soguttu ki bu hareketi,uzgun insanlar yanimda ayilsinlar bayilsinlar hic umrumda olmuyor. Numara gibi geliyor hepsi :)
Bak canım sen babanı baba olarak tanıyıp baba olarak sevmişsin. Cok iyi bir babaymış ama nasıl bir eş olduğunu yalnız annen bilebilir. Başıma geldiği için yorum yapıyorum. Eşim hareketlerini biraz düzeltmese kızımla aramda uçurumlar olacaktı.

Babasına bağlı olması güzel bi şey babası da onu mutlu ediyo demek, çocuğunuzun mutlu sağlıklı büyümesi için babasını seviyo diye üzülmek yerine sizde cocukla iyi ilişki kurmaya çalışın. Depresif durumdan çıkmak için gezebilirsiniz bulunduğunuz şehirde gezecek yer yoksa başka şehirleri gezin. Eşinizle de boşanmıyorsanız en azından ilişkiyi belli bi seviyede tutun kavga etmeyin mesela. Belki zamanla düzelir

Ya ciddi olamazsin memuriyetini mi yakacaksin ? Dalga geciyorsun su anda heralde.

Ya ciddi olamazsin memuriyetini mi yakacaksin ? Dalga geciyorsun su anda heralde.
Evlilik sebebiyle fesh edicem tazminat alıp.. en son aldığım kpss puanim daha yüksek Ege alım yaparsa veya devlet alım yapacak atanabiliyorum yani yakma durumu olmayacak inşallah ...inan bana bu anne ve babayla 1 gün geçirmek dahi çok zor geliyor

Bence kizin biraz daha buyusun calismaya basla, eminim hersey baska olacak

Açıkçası annenizi özlüyorsunuz diye, yaşadığınız ülkeyi sevmiyorsunuz diye, kızınızı babasından uzaklaştırma düşüncenizi çook bencilce buldum. Boşanmak istiyorsanız elbette boşanın. Psikolojik sorunlarınız varsa, tedavi olun. Önce mutlu, sağlıklı bir insan olmalısınız ki, çocuğunuzla da daha güzel bir ilişki kurabilin. Lakin, bunları yaparken kızınızı da düşünmek zorundasınız. Farklı ülke de olsa sık sık gider geliriz bile deseniz, asla aynı civarlarda yaşıyor gibi görüşemeyecek babasıyla. Buna hakkınız yok. Anne baba olmanın sorumluluklarından biri de bu bana göre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X