Kızımı kaybediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilik sebebiyle fesh edicem tazminat alıp.. en son aldığım kpss puanim daha yüksek Ege alım yaparsa veya devlet alım yapacak atanabiliyorum yani yakma durumu olmayacak inşallah ...inan bana bu anne ve babayla 1 gün geçirmek dahi çok zor geliyor
İstifa ettikten sonra bazı branşlarda belli bir süre yeniden başvuru yapılamıyor. İyice araştırmışsınızdır umarım.

İstifa ettikten sonra bazı branşlarda belli bir süre yeniden başvuru yapılamıyor. İyice araştırmışsınızdır umarım.
Evlilik sebebiyle istifa edicem araştırdım bu yüzden tercih yapabiliyorum zaten 1 yılı doldurmama az kaldı sabredebilirsem doldurmayı planlıyorum evlensem dahi..bakalım hayırlısı gerçekten sabır gucum kalmadı sevdiğim adam ayakta tutuyor beni Allah'ın izniyle ...hasta bir kadın psikolojik olarak ve ilacını kullanmıyor ömrümü yiyor resmen ...onun yuzunden hemen evlendim onun yüzünden hemen bosanamadim bu eve gelme korkusuyla ..dayak yesem dahi sabrettim ..son ana kadar dayandım...bu kadından nefret ediyorum ..babam pasiftir..beni sever ama babamı gaza getiriyor üzerime salıyor .sürekli dolduruyor...babam pişman oluyor sonra ama asla onuda affetmiyorum...bir daha Allah göstermesin bu eve gelmeyim nolur gelmeyim .

Evlilik sebebiyle istifa edicem araştırdım bu yüzden tercih yapabiliyorum zaten 1 yılı doldurmama az kaldı sabredebilirsem doldurmayı planlıyorum evlensem dahi..bakalım hayırlısı gerçekten sabır gucum kalmadı sevdiğim adam ayakta tutuyor beni Allah'ın izniyle ...hasta bir kadın psikolojik olarak ve ilacını kullanmıyor ömrümü yiyor resmen ...onun yuzunden hemen evlendim onun yüzünden hemen bosanamadim bu eve gelme korkusuyla ..dayak yesem dahi sabrettim ..son ana kadar dayandım...bu kadından nefret ediyorum ..babam pasiftir..beni sever ama babamı gaza getiriyor üzerime salıyor .sürekli dolduruyor...babam pişman oluyor sonra ama asla onuda affetmiyorum...bir daha Allah göstermesin bu eve gelmeyim nolur gelmeyim .
Allah iyilik versin. Ben aile her zaman en iyisini bilir modunda değilimdir zaten. Travmaların bir çoğu en çok güvendiğimiz kişiler olduğu için ailelerimizden geliyor. Dışarıdakilere karşı bir kabuğumuz var ama ailemize açığız, oradan darbe gelince çok etkileniyoruz.
İşiniz olursa dönmezsiniz zaten. Siz hep kendinize güvenin. Ailenize bile güvenemeyeceğinizi biliyorsunuz.

Evlilik sebebiyle fesh edicem tazminat alıp.. en son aldığım kpss puanim daha yüksek Ege alım yaparsa veya devlet alım yapacak atanabiliyorum yani yakma durumu olmayacak inşallah ...inan bana bu anne ve babayla 1 gün geçirmek dahi çok zor geliyor
Ay iyi bari ya uzuldum biran. Su saatten sonra bakma kimsrnin eline.

Kızım 19 aylık doğduğundan beri hamileyken eşimle kötü şeyler yaşadım, şimdiki aklım olsa hamile iken ayrılırdım ama yapmadım , Doğumdan sonra bir boşanma denedim yine başaramadım , şimdi eşimle büyütüyoruz çocuğu ama ben yaşadıklarımı unutamıyorum çok mutsuzum, benim bu depresif mutsuz halim kızımı benden uzaklaştırıyor eşime yakınlaşıyor, yurtdışında yaşıyorum, türkiyede ailemin yakınına gitmek istiyorum, babam Türkiye’ye gelme cehennem diyor , rezil olursun diyor ama yurtdışıda bana iyi gelmiyor annemi çok özlüyorum
Cocuklar hissediyor canim uzme kendini rahat ol gerekirse sinir haplari kullan. Ben bazi gunler asiri sinirli ve stresli oluyorum yada sevmedigim bir insan gorunce cok huzursuz oluyorum inanir misin daha 6.5 aylik benden kacmaya calisiyor babssini gordukce agliyor onu almasi icin. Bendense esimle vakit geçirmeyi cok seviyor. Huzursuz oldugum gunlerde surekli ağlıyor ne yaparsam susmaz. Bence sisin psikolojiniz kizinizi cok etkileyecek dikkat edin

Eger Avrupa'daysaniz kizinizi Türkiye ye getirmek gibi bir kötülük yapmayin, sebeplerini biliyorsunuzdur egitimli bir insansiniz.
Ayrica bir cocugu anne ya da babasindan bu sekilde ayirmak da cok zalimce.
Bazen hayat fedakarlıklar gerektiriyor, psikolojik destek alin, boşanın ama kizinizla esiniz arasina kitalar sokmayin.
Esimi saglikli görmüyorum

şu akıl verenlere bakın.türkiyeye tatile gibi gel boşanma davası aç.nasıl zalimce nasıl.belli ki çocuğuyla ilgilenen seven bir baba.ya bunu diyenlere eşi yapsa.anneme tatile gidiyorum deyip bir daha gelmese????? yapmayın boşansanız bile çocuk ne anneden ne babadan mahrum kalmamalı.çocuğun her iki ebebeyn sevgisinede ihtiyacı var.çözüm böyle olmaz.

Öncelikle siz bir annesiniz. Silkelenin. Annemi özlüyorum diyorsunuz 5 yasında değilsiniz. Sizin artık 1 aileniz var ve kızınız var. Yapamıyosanız tek başına yardım alın. Babanız haklı. Bosanıp gelıp türkiyede napacaksın 1 çocukla. İşsizlik aldı başını gitti. Babanda emeklidir muhakkak ki aldıgıyla kendını zor geçindiriyordur belki. O yuzden egolarınızı sende eşinde bi tarafa atın ve anlasmanın yollarını bulun.

Kızım 19 aylık doğduğundan beri hamileyken eşimle kötü şeyler yaşadım, şimdiki aklım olsa hamile iken ayrılırdım ama yapmadım , Doğumdan sonra bir boşanma denedim yine başaramadım , şimdi eşimle büyütüyoruz çocuğu ama ben yaşadıklarımı unutamıyorum çok mutsuzum, benim bu depresif mutsuz halim kızımı benden uzaklaştırıyor eşime yakınlaşıyor, yurtdışında yaşıyorum, türkiyede ailemin yakınına gitmek istiyorum, babam Türkiye’ye gelme cehennem diyor , rezil olursun diyor ama yurtdışıda bana iyi gelmiyor annemi çok özlüyorum

Türkiye cehennem mi?
Rezil olursun dediğine göre baban ülkeyi hala 70 lede sanıyor..niye rezil olacakmissin?

Boşanıp ülke değiştirme olayına çok karşıyım. Çocuğun anneye olduğu kadar babaya da ihtiyacı var. Zorunluluk olur falan oralar ayrı, ama sırf kendinizi düşünerek böyle bir şey yapmamalısınız.

Kizinizin davranisini cokta takip uzulmeyin bence kiz cocuklari babaya duskun olur genelde.bide kocaniz cocuguna iyi bir babaysa buda aralarinin sikilasmasina sebeptir.kendinizi kotu anne diye tanimlamayin.insallah hakkinizda hayirlisi olur atlaticaksiniz uzulmeyin.

Ya birak gelmesinler bizim derdimiz bize yetiyor ablanın bir dünya derdi var

Yurtdışında boşansa da burada bunu tasdik etmeleri lazim üstelik tek kişi gelse kabul edilmiyor tasdik.
ortak fikir.
Çocuğunu bırakıp gelirse zaten daha da sabip olamaz.
Allah yardımcısı olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X