- 15 Ocak 2015
- 224
- 57
- 298
- 30
- Konu Sahibi Minikbirbal
Merhaba 6 yasinda kizim var bugun akrabann evinde 9 yasindaki kiziyla oynuyordu bende bahcedeydim kizimla esra odada oynarken kapıyı kapatmislardi 3 defa uyardim kapi acik kalsin die o arada servis vs yapiyorjm kapının kapalı oldugunu gordugumde kapiyi actim esra ayaklarini uzatio oturmus benim kizim onun ustunde sarilmis sanki oousuyolar gibi sok oldjm sakince napiyksunuz ne oynuyosunuz dedim ayi ve ari oyunu bi telasla esra anlatmaya basladi kizim hemen korkulu bakislarla oda bisiler aatmaya calisti esra cik odadan kizimla konusucam dedim napiyosunz annecim dedigimde cok utaniyorum diyerek aglamaya basladi neden kucagina oturdun dedim oyu. Oynuoduk sariliyorum dedi seni optumu dedimyanagimdan optu bende optum dedi ama gördüğüm sekil hic hosuma gitmedi benmi cok abartiyorjm kizimin boyle seylerle hic alakasi ilgisi yoktur asiri derecede oyun duskunu cocuk duskunudur ona kusuyorum sunu yao deseler hemen yapar napicagimi nasil davrancahimi bilemedim eve dondum ama kendi kendimi yiyorjm nasil anlatmaliyim ona ona bisisler yaptirmak istediklerinde yapmamasi gerektigini sirf oyun icin herseyi yapabilicek sekilde yardim fikir lutfen