Kızımın 1 yaş doğum günü

Zeynep-A

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
4
0
1
Hanımlar merhaba,
Kızımın bir yaş doğum gününde gelen misafirlere ne gibi hediyelikler hazırlayabilirim. Konsept hazırlayacağım herşey konsept olacak ama hediye olarak ne vereceğimi bilmiyorum. Hazırlayan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Çocukalra dağıtılabilecek şekerler al canım ,üzerine de kzıının 1 yaş doğum günü steckeri bastır ve yapıştır

doğumgününe kimler geliyor? aile arasında mı olacak? komşular eş dost çağrılacak mı? evde mi, olacak dışarıda bir yerde mi?
hediyelikler buna göre değişir. nasıl bir sosyal çevreniz var? bu da önemli.. mesela kitap ayracı hazırlatırsınız ama dağıtacağınız insanlar için bir anlamı olur mu?

aileye, bebeğinizin fotoğrafıyla hazırlanmış hediyelikler sunmak güzel ama, ben komşuya arkadaşa çocuğumun fotoğrafını vermeyi anlamsız buluyorum. nihayetinde babaannesi, anneannesi buzdolabında veya büfesinde torununun resmini ister ama diğer insanlar niye istesin ki?

şişeler çok popüler şimdi, şekilli olanları da var şişelerin. kalp yıldız, vs. içine kolonya, lavanta, sıvı sabun, şeker konulabiliyor.

doğumgünü kutlamasında çok çocuk olacak mı? çocuk varsa onların hoşuna gidecek hediyelikler de olabilir.
sürpriz yumurta çikolatalar (dışını kaplayabilirsiniz, internette aratın) baloncuk oyuncakları konseptinize göre "xxx 1 yaşında" stickerlarıyla kaplanabilir.

doğumgününe kimler geliyor? aile arasında mı olacak? komşular eş dost çağrılacak mı? evde mi, olacak dışarıda bir yerde mi?
hediyelikler buna göre değişir. nasıl bir sosyal çevreniz var? bu da önemli.. mesela kitap ayracı hazırlatırsınız ama dağıtacağınız insanlar için bir anlamı olur mu?

aileye, bebeğinizin fotoğrafıyla hazırlanmış hediyelikler sunmak güzel ama, ben komşuya arkadaşa çocuğumun fotoğrafını vermeyi anlamsız buluyorum. nihayetinde babaannesi, anneannesi buzdolabında veya büfesinde torununun resmini ister ama diğer insanlar niye istesin ki?

şişeler çok popüler şimdi, şekilli olanları da var şişelerin. kalp yıldız, vs. içine kolonya, lavanta, sıvı sabun, şeker konulabiliyor.

doğumgünü kutlamasında çok çocuk olacak mı? çocuk varsa onların hoşuna gidecek hediyelikler de olabilir.
sürpriz yumurta çikolatalar (dışını kaplayabilirsiniz, internette aratın) baloncuk oyuncakları konseptinize göre "xxx 1 yaşında" stickerlarıyla kaplanabilir.

Merhaba
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Hem aile hemde eş dost gelecek.
ben de sizin gibi düşünüyorum. resimli hediyelikleri diğer insanlara vermek çok mantıklı gelmiyor.
Karton çanta alıp üzerine sticker yapıştıracağım. Resimli Kitap ayracını düşündüm (parti temasına uygun), Ayrıca Buzdolabına sticker istiyorum. Dediğiniz gibi şişeler mantıklı geliyor kulağa.
Başka ne konulabilir çantanın içerisine...
Ama diğer kişilere ne verebilirim mesela...
Çocuk 1-2 tane anca olur...
Birde sunumlara dışarıdan şeker hamurlu kurabiye 1 yaş şeklinde düşünüyorum. Farklı ne olabilir...

şeker hamurlu kurabiyeler evet çok trend.. ama bana biraz manasız geliyor itiraf etmem gerekirse. çoğu kişi onları yemiyor. buzdolabında biraz saklayıp atıyor sonra. sırf sosyal medyada fotoğraf paylaşmak için yapılıyor gibi geliyor bana. siz evde yapacağınız kurabiyeleri şekilli pişirin, damla çikolatalı yapın çok daha makbule geçer bence..
çanta içine draje çikolata, badem şekeri, lokum veya minik el yapımı kurabiyeler olabilir. konsepte göre kokulu sabun taş olabilir. minik lavanta kesesi olabilir.

Back
X