Kizimin 1yas dogum gunj icin ne ikramlar yapmaliyim yardim lutfenn

HirasininNuru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
513
5.607
103
Selam kizlarr 6 gun sonra kizimin dogum gunu olcak bahcede kutluycaz pastamiz bi seklinde siparis etcem yarin ama ikram olarak ne yapsam bilemedim sarma dolma vs istemiyorum Tecrubeli olanlar bi yardim edebilirmi veya bi fikri olan lutfen

Doğumgünü kutlu olsun bebeğinizin.
Ikındı çayı tarzında yapardım poğaça veya börek,kısır, patatez salata,yoğurtlu bişey daha yap misal:rendelenmiş az kavrulmuş havuç sarmisakli bol yoğurtlu karışım, yani meze tarzında. Hatta internete de bakabilirsin ik8ndi çayı menüsü diye.
Kolay gelsin

Elmalı kurabiye tuzlu kurabiye sosisli milföy makarna salatası çoçuklarda gelecekse marshmallow şekerleme cupcake yanına yapabilirsin şimdiden sağlıklı mutlu nice nice yıllara bebeğinizin

Elmalı kurabiye tuzlu kurabiye sosisli milföy makarna salatası çoçuklarda gelecekse marshmallow şekerleme cupcake yanına yapabilirsin şimdiden sağlıklı mutlu nice nice yıllara bebeğinizin
Aksam olcak dogum gunumuz cocukta buyuklerde olcak cupcake marshmellow tarzi alcam,bugun yani gun gibi olmasin diye karar veremedim cok teskkur ederim oberileriniz icin kizlarr =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…