Benimde kızım 2 yaşında bile yoktu babasına doğru koşarken yatak odamda birden düştü oda karanlıktı kucagimiza aldığımızda bi sıcaklık hissettik ışığı yakinca yüzünün kanlar içinde olduğunu hiç unutamam..Karyolanın kenar sivri köşelerine burnunu vurmuştu ve yatak mobilyam keskindi burnunun üst kısmındaki deriyi kalın bir şekilde kaldırmıştı yanlamasına şekilde kesilmişti

inanamamıştım burundan nasıl okadar kan gelebilir diye hastaneye gittiğimizde çocuğun yüzü benim ustum basım kanicindeydi görür görmez kırmızı alana alındık fakat yüz olduğu için dikiş atilmadi bantlayıp gönderdiler ertesi gün estetik cerraha gittiğimizde özel bir bant yapıştırdı dikmeyi onermedi krem vs. Kullandım ama hala kalın bir iz var etin kaynama yerlerinde kızım şuan 7 yaşında gözlük kullanıyor gözlük bu izi kamufle ediyor ama gozluksuz belli oluyor ömürboyu gözlük takacak ama ilerde lens kullanırsa sorun edebilir tabiki Allah daha büyük dert vermesin arkadaşım benim kızımın göz numaraları çok yüksek gözleri gozluksuz çok kayıyor hiç biyerde gözlüğünü çıkarmak istemiyor geçen gozlukcu de çıkardı yandaki müşteri aynaya bakarken onun gozleirne bakmış ordan çıkınca anne yandaki kadın ben aynaya bakarken gozleirme baktı çok üzüldüm dedi

o böyle hissedince bende üzülüyorum ama ne yapalım elden bisey gelmiyor kızım gözlerin çok güzel o yüzden bakmıştır diyorum öylede güzel göz rengi var ki iri iri ah şukayma sorunuda olmasa kolunda ki iz geçmese dövme.ile kamufle fikri çok güzel