Doğuma Hazırlık kızımın adı için fikir verir misiniz sevgili anneler :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SiBeL

oğlum ve kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
516
9
296
Merhabalar,

32 haftalık hamileyim, kızımın adı konusunda eşimle bir türlü karar veremiyoruz.
Oğlumun adı Ege, kızım için de aşağıdaki seçenekler arasında sizlerden yardımcı olmanızı rica ediyorum.ya da daha değişik fikirleriniz varsa belirtebilirsiniz :)

Ecrin
Ece
Ece Naz
Naz

ece veya ece naz cok güzel:69:
saglicakla kucagina alirsin kizini insallah :34:

sizin listenizden ecenaz'ı beğendim
öneri olarak da ecesu çok güzel bi isim bence
hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah:emir_bebek:

Ada:) tanıdığım bütün adalar çok şeker kızlar..eda da severim=)))
Allah uzun ömürler versin..

Merhabalar,

32 haftalık hamileyim, kızımın adı konusunda eşimle bir türlü karar veremiyoruz.
Oğlumun adı Ege, kızım için de aşağıdaki seçenekler arasında sizlerden yardımcı olmanızı rica ediyorum.ya da daha değişik fikirleriniz varsa belirtebilirsiniz :)

Ecrin
Ece
Ece Naz
Naz

Ecrin kötü bir isim bence,, manası güzel olabilir belki ama kulağa hoş gelmiyor..

Ecrin Ve Ceylin benimde favori isimlerin kulağada hoş geliyor manaları da çok güzel :34:

ecrin ismini çok seviyorum ama bu sene çevremde kimin kızı olduysa adını ecrin taktı duya duya bıktım artık ben bunlar arasından ece derim :34:

ben de seçenekler arasından ece derim.çok tatlı geliyor kulağa.bir de Ilgın ismini çok seviyorum.Ablamın kızına koyduk.ben de kızım olursa Ahsen veya Defne düşünüyorum.

bencede "ece" hem kulağa çok hoş geliyor
hemde abisinin ismine çok uyumlu
allah analı babalı büyütsün inşallah aminnnnnnn..
:69:

çok teşekkür ederi cevaplarınız için :)

Merhabalar,

Ecrin
Ece
Ece Naz
Naz

ecrin naz olabilir

merhabalar,

Oğlumun adı ege, kızım için de aşağıdaki seçenekler arasında sizlerden yardımcı olmanızı rica ediyorum.ya da daha değişik fikirleriniz varsa belirtebilirsiniz :)

ecrin
ece
ece naz
naz

öncelikle saglıkla kucagınıza almanızı dılıyorum benım kızmım olsaydı ki erkegım olcak :)kızmın adını delfin koyucaktım:)

Bende hamiş olmak için deneyenlerdenim canım;
kız ve erkek isimleri aklımızda kazılı;haberlerini alacağımız günleri diliyorum.
Kızımız olursa ismini Melis koymayı düşünüyoruz.

Ben kız çocuğu için " ilkim " adını öneririm. İlk çocuğunuz ise hemde güzel olur. Sizin yazdığınız isimlerden de "ece naz" ismi de kulağa hoş geliyor.

Back
X