Doğuma Hazırlık kızımın adı için kararsız kaldık fikriniz önemli :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızımın adı için oylar mısınız :)

• Ankete Katılan
    92
  • Anket Kapalı .
Mira ismini sevmem..
Bade ismi cok guzel bir isim fakat manasi dolayisiyla eledim..
Hüma diyorum :)

Bende enerji olarak mirayi anlam olarak hüma yı oyladim.

Bende bulamiyorum isim bir türlü aklıma yatmıyor içinde noktalı harf istemiyorum ve banu isminin yanına bi isim arıyorum işim zor

Oylamaya da mi varmis ya, vay anasini. Uc ismi de sevemedim :(( siz gonlunuzden ne gecerse onu koyun tabi ki

Bade güzel ama anlamı iyi değil
Hüma da güzel fena değil
Mira iyi değil kadastro da bir alet var adı mira bana o aleti hatırlatıyor mira ismi

Ben Hüma diyorum.
Benim de mezun olduğum lisede iki edebiyat hocası evlilermiş. Kızlarının adı Mısra:KK48: Aslında çok tatlı bi isim.

Ben Mira ya oy verdim ama doğrusu üçünü de begenmedim isimlerin.Bade bana bademi cagiristiriyor ve isim gibi gelmiyor.Anlam olarak da iyi değil.Mira ismi ise insan isminden çok marka veya evcil hayvan ismi gibi. Hüma da anlam olarak güzel olsa da söyleniş olarak beğendiğim bir isim değil.Bence daha düşünün.

Ben beliz ismini seviyorum kızım olsa bu ismi koyardım ☺️ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻

Bade şarap demek Mira ismi bana her zaman çok anlamsız gelmiştir Hüma ise Osmanlı can geliyor değil mi Hüma hatun var bol bol o yüzden Hüma dedim ama Hüma da tek başına biraz garip duruyor

Hüma dedim.

Yade ismini severim ama Bade bana hoş gelmiyor. Şarap anlamı da hoş gelmiyor bana.

Mira ismini hiç sevmem. Özenti duruyor.

Bende ucunude sevemedim,sadece hüma en uygunu geldi yine.Benim fikrim cocuga anlamli isim koymak lazim.Bazi isimler farkli duruyor ama anlamina.baksan tuhaf tuhaf anlamları var

Oncelikle Allah bagislasin kucaginiza almayi nasip etsin. 3 isimde hosuma giden isimler degil o nedenle bir secim yapmiyorum ama tavsiyem Turkce karekter icermememesi olacak.
Ayrica bir paylasim alanindan fikir istiyorsunuz ve fikrini beyan eden birine sizi ilgilendirmiyor demeniz cok sacma olmus. Buraya konu actiysaniz herkesi ilgilendirir.

Back
X