Doğuma Hazırlık Kizimin adini duru koyucam ama onune hangi isim koysam lutfen yardimci olun kizlarrr

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bak canım öncelikle dalga konusu olmayacak bir şey olsun
biliyorsun kuşaklar artık çok haylaz nerden ne çıkarıyorlar

duru su anlamı birbirine yakın bence kulağa hoş gelmiyor neden aynı anlamlı olsun ki mesela
pelin duru
hazal duru
merve duru
beren duru
gibi sabitleyici bir isim gerek bence yanına

ya bilmiyorum bana öyle geldi 2 si de çok havada kalmasın
anlatabildim umarım görüşümü

..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Liva Duru da guzel olabilir.Cok hos bir isim.Anlami da şuymus: 1. Bayrak. 2. Mülki idarede kaza-vilayet arasında bir derece, sancak. 3. Tugay. 4. Tuğgeneral. 5. Livai saadet, Liva-i şerif. Hz. Muhammed (s.a.s)'in bayrağı Livaü'l-Hamd: Muhammed ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak. Makam-ı Ahmedi.

Cok tesekkur ederim ilgilendigin icin esimle beren duruya bayildikkk isim annesi olucan sanirim kizimin:)

Cok tesekkur ederim ilgilendigin icin esimle beren duruya bayildik isim annesi olucan heralde kizimin:)

Pardon canim yanlis yazdm liva duruda cok guzelmis gercekten

Cok tesekkur ederim ilgilendigin icin esimle beren duruya bayildik isim annesi olucan heralde kizimin:)

ayyy çok sevindim canım acaba bende kızım olursa öyle mi koysam Allah izin verirse

Son düzenleme:
Koy valla canim cok hosumuza gitti bizim kayinvalideme de soledim cok begendi oda

sizin aklınıza gelmedi mi beren peki
çok sevindim bu arada canım doğum ne zaman kısmetse

arkadaşım kızının adını ELİF BİRCE koydu Birce çok hoşuma gitti .. Birce Duru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…