Doğuma Hazırlık Kızımın adını Melis koyacağım bu isimde tanıdığınız var mı acaba?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Adı ne olsun?

• Melis Rana

OY: 5 27,8%
  • Melis İpek

OY: 10 55,6%
  • Asel Cemre

OY: 1 5,6%
  • Defne Sena

OY: 3 16,7%

• Ankete Katılan
    18

Kevser3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2018
9
0
1
32
Aynı isme sahip olan kişilerin karakterleri benziyormuş çevrenizde bu isimde olan tanıdığınız var mı, varsa nasıl bilirsiniz? :) Birde adını Melis İpek yada Melis Rana koyacağız sizce nasıl? Teşekkür ederim

Melis şura'm var benim 2 buçuk yanında aşırı yaramazlığı yok anca inatları başladı beni çok darlamıyo çok şükür hatta bana arkadaş bebek arkadaş canlısı minyon kikirdek bi kız duygusal nazlanma huyu var ama o burcundan gelen bişey bence

Yorum için çok teşekkür ederim

Melis aleyna diye kuzenim var malesef.
Annesi babasi ayri. Üniversiteye gidiyor. Babasini baba tarafini arayip sormaz. Biz yazdak bile cevap vermez o derece...

var ya
maalesef biraz gıcık bir kız hep ben doğruyumcu

Bence isimin karakteriyle hiç alakası yok.

Benim tanıdığım Melis, biraz maymun iştahlı, tez canlı, hevesli ama işini yarım bırakan. Bir başkasının tanıdığı mülayim, yardımsever olur, diğerininki inatçı olur. Bunlar hep birbirlerine zıt mesela...

Ama anket cevaplarına bakılırsa da Asel derim sadece, uçmağ'daki (cennetteki) bal ırmağı, "ismi gibi" bereketli gelir herşeyden nasibini alır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…