Kızımın atletinde minik kan izleri,kaşıntı...

kikirikli

Canım kızım
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.748
183
363
İstanbul
Daha önceki konumda tahta kurusundan bahsetmiştim.Bugün farkettim kızımın atletinde kan izleri var ve sırtı bayağı kaşıntı çıkarmış.Tahta kurusunda bu olur mu? yoksa piremi...Ben de kızımda kaşınıyoruz.evi ilaçlatıcaz...

ah malesef bizde de var bu problem oglum ve ben kasınıyoruz gece karınlık ta yatakta oluyo genelde ama benm yasadıgım yerde küçücük sivri sinekler varms gözle görmedigimz kadar onlarda olabilirmiş ben daha cözemedim sorunu yani özellikle yaz aylarında ortaya cıkıyor bizimkisi

ah malesef bizde de var bu problem oglum ve ben kasınıyoruz gece karınlık ta yatakta oluyo genelde ama benm yasadıgım yerde küçücük sivri sinekler varms gözle görmedigimz kadar onlarda olabilirmiş ben daha cözemedim sorunu yani özellikle yaz aylarında ortaya cıkıyor bizimkisi

Pire görmedim,ama ben 4 senedir evliyim belirli dönemler hep kaşınıyordum.Şimdi kızım 18 aylık onda da başladı.Sanki pire değil de tahta kurusu diyorum ama bilemedim ki.İki odamız tahta çünkü...

Tahta kurusu olabilir bayanlar...Pire olsa bir şekilde mutlaka görürdünüz... Bizde de babam aynı sorunu bir dönem yaşamıştı... Hiç bir yerde böceğe rastlamıyorduk... Evi baştan aşağı temizliyoruz 1 gece rahat uyuyor babam bir sonraki gece kaşınıyordu Bizde eski el dokuması dekor amaçlı yastıklar vardı...Ben bir kaç sefer yastıklara yakın yerlerde koyu kırmızı renkli böcekler gördüm...En son çare onların içini açtık içi böcek dolmuş Hepsini kaldırdık babam da rahat rahat uyumaya başladı...Evinizde bunun gibi içine yuva yapabilecek eşyalarınız varsa onlara bakın

Son düzenleme:
Dün ev de yuvarlak küçük kırmızı siyah bir böcek gördüm,acaba dediğiniz böcek o şekildemi.Eski bir eşyamız yok.Ama iki odanın altı eski tahta ile kaplı.Muhtemelen oraya yuva yapmışlardır.Mobilyalarda gözüken bir şey yok ters çevirip söküp bakıcaz anca...

bizim evde bulduğumuz bundan dı... Eski tahta ise yerler onlara da yuva yapabiliyorlar İlaçlama yaptırın öncelikle eğer hala devam ederse söktürürsünüz yerleri... Ama ilaç olarak zirai ilaçlar tercih edin diğerleri pek fayda etmiyor

Son düzenleme:

Evet ben de buna benzettim.Netten baktım bugün.Tarım ilacı iyi diyorlar deneyeceğiz.Olmazsa tahtaları komple sökücez dediğiniz gibi.Ev sahibimizin elini taşın altına koyma vakti geldi....

Evet ben de buna benzettim.Netten baktım bugün.Tarım ilacı iyi diyorlar deneyeceğiz.Olmazsa tahtaları komple sökücez dediğiniz gibi.Ev sahibimizin elini taşın altına koyma vakti geldi....

Tarım ilaçları gerçekten piyasadaki diğer ilaçlara göre kat kat daha iyi...Bizim de evimizde kalorifer böcekleri çıkmıştı ilk evlendiğimiz zamanlarda eşim zirai ilaç aldı hiç böcek kalmadı şükür... Eski tarz döşemelerde de çok oluyor tahta kuruları İnşallah çözüm bulursunuz bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…