- 20 Mart 2008
- 141.964
- 213.925
- 1.423
- 60
Herkese merhaba;
Benim ufaklılar 16 aylıklar kızlaryanlız birinin bacakları ayrık ve çarpık gibi yürüyor bu durum beni epeyce üzüyor bu durumla ilgili ne yapacagımı şaşırdım. bu durum zamanla düzelir mi ? bilgisi olan arkadaşlar. Tşkler herkese
aynen canım bende kaygılanıyorum.geçmiş olsun16 aylık kızım 2 aydır yürüyor ve içe basıyordu hani ayakkabı ezilecek şekilde yan egriydi anlatabildim sanırım. Ortopediye goturduk röntgen çekildi. Bi marka ayakkabı önerdi spor. Aldığımız deri ilk adım ayakkabısı iptal kesinlikle bunları önermiyoruz dedi 2 yasina kadar bu tarz ayakkabilar.6 ay sonra tekrar kontrol. Bence direkt doktora götürün. Banada geçer takma vs dediler ama içim rahat etmedi ya gecmezse. Daha yeni yürüyor kalıcı bişey olabilir yada dogustansa
kalça çıkıklığında cocuk adım atabiliyor mu?pekiAcilen ortopedi doktoruna götürün,kalça çıkığı gibi bir durum olabilir..
kalça çıkıklığında cocuk adım atabiliyor mu?peki
cok sağol cnm yaAtar bacaklarının arası da çarpık olabilir.
Siz en güzeli ortopediye götürün röntgen çekilsin.
Belkide bişeyi yoktur
cok sağol cnm ya
siz mutlaka bi doktora gösterin bişe yok derse benim taktiği bi uygulayın derimOww masallah darısı benim kiza
Aynen iyi ki varsınız kardeşlerim. ♡♡♡♡♡♡♡arkadaşlar çok doğru bilgiler yazmışlar.
eğer sağlık problemi yoksa, bol güneş d vitamini ve kalsiyum ağırlıklı gıdalar birebir. önümüz kış sebze çorbalarını pilavlarını kemik suyu takviyesiyle yapın, faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?