kızımın babası geldi....

fadime_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
267
3
96
Isparta
slm arkadaşlar...
benim diğer konularımı okuyanlar bilir ama okumayanlar için özet geçeyim.
eşimle 6 ay önce baya büyük bi kavgayla boşandık ve o memleketi bursaya döndü ve biz 4 yaşımdaki kızımla,ailemle yaşamaya başladık.
bu hafta sonu kızımın babası geldi ve kızım aslında onu çok özlemiş...bunu farkettim..
ben de bi garip oldum,hatalarını anlamış acılarla kavrulmuş gibi bi hali vardı bana hediye falan almışş...
önceden de birleşmek istediğini her fırsatta dile getiriyodu ama ben ne yapacağımı bilmiyorum.birleşmeye de şu anda çok sıcak bakmıyorum ama kızımın dünkü hali beni biraz düşündürüyo.:44:
bi akıl verimisiniz arkadaşlar ben ne yapayım ya da ne yapmayayım?

dayak var aldatma var çalışmamam var üstelik ahlaksızca şeyler anlatmış senin hakkında...

bunları eski konundan okudum

neye ya da nelere güvenerek dönmek istiyorsun cnm

dayak var aldatma var çalışmamam var üstelik ahlaksızca şeyler anlatmış senin hakkında...

bunları eski konundan okudum

neye ya da nelere güvenerek dönmek istiyorsun cnm

dönmek istemiyorum ama acaba nasıl yapsam ne olur diye size soruyorum ben dedim sıcak bakmıyorum diye,şu an sağlıklı düşünemiyo insan olayın içindeyken nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım?

Yeni boşanmışsın daha biraz bekle zaman geçsin bu arada ne karar vereceğini ve doğru kararı bulursun pişman olmuşsa çocuk için tekrar birleşmeye değer inşallah kızın için en iyisi neyse hayatta o olur inşallah babası hatalarının farkına varıp kızının kıymetini anlar.

Eğer anlaşabiliyor olsanız zaten ayrılma aşamasına gelmezdiniz sanırım...

Ben hiç bir bayanın sabır sınırları zorlanmadan evini barkını bırakıp ailesinin yanına yerleşeceğini zannetmiyorum...

cnm ben evli değilim şunu yap diyemem belki ama

eğer eski eşinin elle tutulur bi yanı varsa,yani döndüğünde sana sahip çıkacaksa çalışacaksa amenna...

ama sorumsuz demişsin..yarın bir gün evlenip tekrar boşanırsan bu defa da ailen istemez diye düşünüyorum ben...

evet işte her işin bi artısı eksisi var daha yeni sayılır güvenemiyorum...çocuk tavrıyla da iş yapmak istemiyorum.
çok zor ya herşey...

neler yaşadığını,neler hissettiğini elbetteki bilemeyiz..ne kadar yardımcı olmaya çalışsakta yardımcı olamayız..bu hayat senin hayatın,bu yaşam senin yaşamın ..ama tek diyebileceğim kararından kesin emin olmadan hareket etme..Allahım hayırlı,güzel ve sağlık dolu günler nasip etsin sana ve kızına...

Bizim orada meşhur bir söz var, derler ki;
'Bir derede iki kez yıkanılmaz'.

Bir insan 4 senede değişebilir ama 6 ayda acılarla kavrulmaz,
ancak düzeni bozulduğu, kendisine hizmet edecek biri olmadığı
için canı konfor çekebilir. Kolay değil tabi, eve yardımcı kadın
gelse, temizlikti, yemekti, ütüydü bayağa masraflı olacak!

Ne yapmalıyım diye sormuşsunuz, sizi daha evvel aldattığını
ve dövdüğünü hatırınızda tutun yeter.

bu hayatta anladım ki hiç bişey için büyük konuşmamak gerekiyo.ben de hayat ne getirirse onu yaşayacağım artık.buna karar verdim..

Yapmayın!

Sizi inciten adamın daha fazla hayatınızda yeri olmamalı.
Çok açık konuşayım,dayak yediğiniz adamın yeniden nasıl koynuna gireceksiniz?

bu hayatta anladım ki hiç bişey için büyük konuşmamak gerekiyo.ben de hayat ne getirirse onu yaşayacağım artık.buna karar verdim..

Elbette büyük konuşmamak lazım, hayatta hepimizin başına herşey gelebilir.
Ama birde başımıza gelenlerden ders almamız, aynı hataya ikinci kez
düşmememiz gerekir.
İnsan elbette kalbi olan bir varlık, sevmek sevilmek istiyor
fakat birini çok sevsenizde o size değer vermiyorsa yada değer
vermemişse, kabullenip kendinize yeni bir hayat şansı vermeniz gerekir.
Sizi üzmek istemem, ama şu hayatta sizi çok sevecek,
değerinizi bilecek biri mutlaka çıkar diye düşünüyorum.
Yeniden mutlu olmayı hakediyorsunuz.

ev işleri ve cinsel ihtiyaçlar için barışmak istediğini düşünenlere katılıyorum. o kadar patırtıdan sonra ne aşk kalır ne sevgi.

Son düzenleme:
eskı konularını okumustum. düşünme bıle canım, gectı gıttı kızınla hayatına bak, düşünmemeye çalış

az çok konularını biliyorum canım sakın barışma gibi bir gaflete düşmecesaretini toplayıp boşanmışsın hayatını kurmuşsun düzenini bozma.yavaş yavaş sende kızında yeni hayatınıza alışırsınız şu an bocalasanda geçecek bu günler ama eşine geri dönersen sıkıntıların hiç bitmez bence duygusal değil mantıklı düşün yazık etme hem kendine hem kızına

Eski konularınıza şöyle bir göz attım. Evliliğinizde olumsuz her şey yaşanmış, eski eşiniz arkanızdan yatak odasına kadar her şeyi anlatmış, şiddet görmüşsünüz vs. vs.
Yani sizin evliliğinizde yok yokmuş.
Bu kadar enkazın üzerine yeniden evlenip bir yuva kurmak akıl dışı.
Bütün bu lafları, hakaretleri, davranışları unutabilecek misiniz?
Bence uzak durun.

eski konularını okumadan önce "şansa ver " diyecektim ki iyi ki okumuşum...

ben de benim herife kızardım.

canım, annelik duygularınla kızın babasız büyümesin istiyorsun ama gerçekten yaşamadığın olumsuzluk kalmamış.. karısının arkasından öz babasına bile yatak mevzularını açıp dökecek biriyle tekrar nasıl yüzyüze bakacaksın? karı kız olayı da var dayak da var...

işsiz güçsüz değilsin, zaten 6 aydır bir düzenin var...

o adam için değer mi Allah aşkına..

ha bizde bir söz var, af dileyerek yazıyorum,

"o.....nun tövbesi harabeyi görene kadar"

bilmem anlatabildim mi?

sanırım gelmesinden etkilendim bende.
yoksa iyiydim ve hepinizin dediği gibi ona artık asla sıcak bakmıyorum.
zaman herşeyin ilacı diyerek 6 aydır kurduğum düzene devam etmek istiyorum.inşallah rabbim bu düşünceyi aklımdan silmez rabbim yardımcım olur....

canım yaşadıkların ağır şeylr
çocuğun elbette babasını görecek vakit geçirecek ama sen aynı hatayı yaparsan geri dönüşün zor olacak
affetmem demişsin ama konuyu açmandan belliki çocuğun için bile olsa bi ışık bırakmışsın içinde
yanlışı tekrarlarsan bu kez senden geriye kalan enkaz olacak
hakkında hayırlısı

Bence de doğru olan bu.

Eski konularından biliyorum.

O adam sizi haketmiyor.Huylu huyundan vazgeçmez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…