Yeni boşanmışsın daha biraz bekle zaman geçsin bu arada ne karar vereceğini ve doğru kararı bulursun pişman olmuşsa çocuk için tekrar birleşmeye değer inşallah kızın için en iyisi neyse hayatta o olur inşallah babası hatalarının farkına varıp kızının kıymetini anlar.
ben geçmiş konuyu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla ilişkinizde şiddet,aldatma vs...varmış.demekki aranızdaki saygı bitmiş.sana geri dön yada dönme diyemem ancak çocuk için asla dönme.siz birleşince çocuğunuz anası babası başında diye çokmu mutlu olacak sanki,belkide mutsuz bir ailede büyüyecek,psikolojisi bozulacak.örnek ben!benim annem yıllarca babama çocukları için katlanmış(aldatma yok dövme var)keşke katlanmasaymış,keşke ayrılsalarmış,o zaman daha mutlu bir çocukluk geçirir,şimdi daha mutlu bir birey olurdum.
canım çalışmayı pek sevmiyodu.adamakıllı bi yerde çalıştıramadım.ben çalışuıyodum ve ev kirası el.su.ev ahtriyaçları bi evin geçinmesi için ne gerekliyse işte hepsini ben almak zorundaydım.bu arada onun giderleri de vardı tabi.kredi kartlarını mı yatırmadım,odun kömür,telefon paraları,ehliyetini bile benle evlendikten sonra benim sayemde aldı.gerisini anla artık..
birşey sormak istiyorum konu acmak istemedım bu yuzden lütfen bana biri yardımcı olsun...
ben 4 senelik evliyim 11 aylık oglum var,calısmıyorum eger ayrılırsam eşim benden oglumu alabılırmı çalışmadıgım için.?
hakım bana verırımı cocugumu...
lütfen bi bilgisi olan bana cvp versın...
Ben Hukuk bürosunda çalışıyorum canım hakim oğlunu sana vercektir sana da nafaka bağlıyacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?