- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.655
- 498
- Konu Sahibi asudeeylul
-
hangımız pitlenmeden buyuduk hepimizinmi anası pisti
kaynanan dırdır için fırsat bulmuş onu kullanıyor işte
yanı kaynananlık vazıfelerını yerıne getırıyor kadınceğiz
sende bır gelin olarak duyma görme konuşma
he hee de
kendisi bitlenmeden mi büyümüş acaba sorsana
aynı evde mi yasıyorsun
kaynanalı eve ev denir mi? ev denir belki çatı babında ama ev değil evim değill
kesin bitlenmiştir bi de tavukları var ya kadının belki tavuklardan gelmiştir bitler? olamaz mı? tavukları benden çok beğeniyoo çamaşır ve bulaşık makinesini çocuklara gösterip ANNE bak diyor.. ooooo neler neler anlatsam elde neler var dersiniz inanın :sss:
bir koca bi de kaynana tabii
walla çok yönlu biriyim kendi işimi keyiflicene kendim yapmayı sewerim fln filn.normal yurdum insnından biraz farklıcayım ben yazarım, çizerim.. okurum.. ne bileyim ben bu hallere düşecek kadın mıydım yaffbilemiyorum öyle böyle tükeniyor omrumuz ilk gençliğim heba oldu mutlu olmayı isterdimm gece ezana kadar otorup kim 8 de kalkar ki kaynanam kızar diye hele hele de 10 sene sonra.. ilk seneler kaltım 8 de değil 6 da bile kalktım ama artk tıınnn
napayım elimden fazlası gelmiyor artık zorlasam soluğu tımarjanede alırım
bu konuyu bahane edip kavga çıkart kayınvalidenle aranı boz sonrada taşının istediğiniz yere...benden tavsiye tabi şartlarınız nasıl hiç bilmiyorum hiç kimse kayınvalidesiyle beraber yaşamak istemez ama şunu iyi bil sen ne kadar iyiysen karşındaki o kadar üstüne geliyor rahat laf söylüyor en iyisi biraz sert gelini oynamak bence bundan sonra biraz daha tavırlı davranın mesafeyi koruyun derim
ama heyecandan yaşar mıyım bilmm. düşüncesi bile hoooşşş. sessiz ev.. huzurlu. tedirginlik yok şortla tuvalete gidebileceğin bir evv, önce temizlik sonra kahvaltı yapabileceğin bir evv, oturma odanda oturup tv izleyebileceğin bir evv AĞZIM SULANDI GÖZLERİMDE YAAAA :_( 30 yaşına bastım evimin hanımı olamadım düştüğüm durum çocuklarımın karsısında aynada kocamın gözlerinde.. zoruma gidiyor inankiii çok gidiyor..çoookk.
bilmiyorum ya kısmet mi şans mı kader mi hata mı adı yok. kocam pasif bi adam. bu yuzden bu yaz boşanacaktık neredeyseumurumda değildi desem yalan kocamı da çocuklarımıda seviyorumm ama öyle bir bıkkınlık ve yılgınlık ki kifayetsizz ama iş yeri yeni değişti eve çok uzak bunu bahane edip taşınacağız diyor birkaç yıldır ben de bekliyorum başka care yok.. etrafa rezil olmaktan korkuyor kimse kimsenin iç yüzünü bilmiyorki ne yapalım oolee işte :)
zaten eşin pasif olmasa sızı tıkış tıkış bır evde toplamazdı inşallah en kısa surede huzurlu ve sana ait bı evin olur
bilmiyorum ya kısmet mi şans mı kader mi hata mı adı yok. kocam pasif bi adam. bu yuzden bu yaz boşanacaktık neredeyseumurumda değildi desem yalan kocamı da çocuklarımıda seviyorumm ama öyle bir bıkkınlık ve yılgınlık ki kifayetsizz ama iş yeri yeni değişti eve çok uzak bunu bahane edip taşınacağız diyor birkaç yıldır ben de bekliyorum başka care yok.. etrafa rezil olmaktan korkuyor kimse kimsenin iç yüzünü bilmiyorki ne yapalım oolee işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?