- Konu Sahibi asudeeylul
-
bende kAynanamla oturuorum 4 yıldır ama benim 4 yılımı diil 40 yılımı götürdü benden herşeye karışır herşeyi laf eder bi simit alırız kim bilir içine ne peyniri koydular boş şeylere para veriosunuz der ulan sen pazardan alıon ya peyniri evde kendinmi yapıon böle diincede konuşma der 7 aylık kızım var bi kere hapşırsa hemen senin yüzünden der bende artık fazla cvp vermeye başladım kızımı doğurdum onunla birlikte boğazımdaki düğümde doğdu:) sustukça daha kötü oluo yeri ve zamanı geldinde sölicen kardeşim susmıcn o nasıl susmuo her boka karışıo sende cvp vercen ama bağırarak diil pis pis sırıtarak o dahada etkili oluo:)
öylede cvp vrmedikçe tepene çıkıo benimki öle bunca sene sustum aileme kadar dil uzattı yinede ağzımı açmadımhiç bi zaman laf yarışına girmedim bi kelime sölerim snrada tavrımı koyarım sonuçta aynı evde yaşıosun kapıyı çarpsan 2 dk snra yine yüz yüze bAkıcan onlarda bunu bilio el mahkum istedikleri gibi davranıolar ama artık yeter benim aileme dil uzatan birisine susmam hiç bişey yapmamışlar bi olumsuz bişi sölememişler dicek laf bulamıo atıoda atıo ben cvp vermeye başladımdan beri bana daha yumuşak konuşmaya başladı 2 saat onla bıdı bıdı yapmıorum o konuşuo sayıyo saçmalıo ben bi kelime ediom ona yetio donup kalıo laf aramızda çok pis laf sokarım:)
iyi aslında yaptığın tabi.. herkesin mizacı farklı benim aklıma o an bişey gelmiyo sonradan geliyo iş işten geçince kendimi mal gibi hissediyrum bu sefer.. Bi de babamın söxü derinden etkiliyor beni NE ZULME UĞRAYINIZ NE DE ZULMEDİNİZ ben böyle diyorum ama ona sorarsan benden çirkefi yok aaahhhh bi anlatsaaaa ben bile inanıyorum bazen ona ulan ben ne pis karıyım yaa diyorum. Sonuçta yaşlı diye herkes onun tarafında. yok idare edicen falan. kımse onun gerçek yuzunu bilmiyoki. içerde fsrklı dışarda farklı
banada öle diolar anası 2 işine karışıo die kızı 1 ay uğramıo ama bana gelince anneme babama ii bakın oluo kadın bana bel bağlamış 6 tane evladı var 2 si kız bişi olsa biz bakamayız diolar bende dedim benim kadar hiçbiriniz bu kadını çekmediniz dahada işim olmaz Allah ım korusun beni kızı samsunda oturuo biz istanbulda senede 1 görüyo annesini geldiğinin 2.ci günü yeter anne çok konuşuosun dedi bana hak verio görümcelerim Allah için ama iş bakmaya gelince kimse yok
sen ben onlar fazlasıyla saf ve iyi niyetliymişiz. ayrı evde oturanlar akıllılar gerçekten talep edipte aslında olmasıgereken böyle ammmaaa.kizlar ya sizleri okuyunca benimki geldi aklima ben onu trde biraktim bikac ay kafa dinleyeyim diye ve ekimde gelicek bakalim kaldigimiz yerden devam edicekmiyiz ay Boyle sahane benim bide iki tane kucuk cocugum var ben gece oturup Sabah uyuyanlardanim malesef cocuklarda oyle gece uyumazlar Sabah uyurlar bakalim nasil olcak eskiden kiziyodu aksam yatmiyosunki Sabah kalkasin diye ahh ahhh ne gunlerdi benim esim benide tutmaz annesi soz konusu olunca bakalim neler gorcez hakkimizda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?