- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Acisa söylerdi herhalde acımıyorAciyormu acaba
Doktora gostermenizde fayda var, biz ne desek bos.
Hangi bölümden randevu alalım kızlar cildiye mi yoksa çocuk doktoru mu veya hangisi olabilir kiGeçmiş olsun bence pazartesi doktora götürün
Selamün aleyküm arkadaşlar uzun bı aradan sonra tekrar girdim gerçekten çocuk bakmak anne olmak zor biseymis çok güzel ama onlar hasta oldu mu Dünya basima yıkılıyor Allah herkesin evladına sağlık versin iyi günlerini görelim inşallah fazla uzatmak istemiyorum kızımın dilinde gittikçe büyüyen bu kızarıklık sizce ne olabilir iyice dert oldu bana hastaneye de bu dönemde gitmek istemiyorum yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum başına gelen varmı acaba lütfen yazmadan geçmeyin
Cilidye bakmaya bilir sen çocuk doktoruna götürHangi bölümden randevu alalım kızlar cildiye mi yoksa çocuk doktoru mu veya hangisi olabilir ki
Hangi bölümden randevu alalım kızlar cildiye mi yoksa çocuk doktoru mu veya hangisi olabilir ki
Çocuk doktoruna götürün bence.cildiyeye gitmesi gerekiyorsa yönlendirilen zaten siziHangi bölümden randevu alalım kızlar cildiye mi yoksa çocuk doktoru mu veya hangisi olabilir ki
İnternete ne yazsanız kanser zaten.İnşallah alerjik biseydir bu internet de baktığım da hemen bı kanser yazmışlar moralim yerler de ben doktora gitmeden emin olup rahatlıyamiycam sanırım sağolun kızlar
oİnternete ne yazsanız kanser zaten.
Oraya bakmayın, ama Dr a götürün.
Bir çocuk Dr unuz yok mu foto atabileceğiniz..
Bence de başka Dr bulun o zaman, hele şu dönemde sağlık ocağı Dr u bile bize cep telefonunu verdi sağolsun, sürekli ulaşabilmemiz için.o
Var aslında ama özel teleefon numaralarını vermiyor bu yüzden bizde başka doktor arayisindayiz
Aynisini ben de düsündüm ama yazamadim:)Alerjik olabilir bence de. Yalnız dil de dilmiş hani maşallah upuzun❤
Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?