Çocuk Hastalıkları Kızımın dilindeki nedir sizce 😭

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Misk-i amber

❤07.06.2017❤《▪Hoşgeldin Begüm ▪》
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
1.050
1.282
83
Selamün aleyküm arkadaşlar uzun bı aradan sonra tekrar girdim gerçekten çocuk bakmak anne olmak zor biseymis çok güzel ama onlar hasta oldu mu Dünya basima yıkılıyor Allah herkesin evladına sağlık versin iyi günlerini görelim inşallah fazla uzatmak istemiyorum kızımın dilinde gittikçe büyüyen bu kızarıklık sizce ne olabilir iyice dert oldu bana hastaneye de bu dönemde gitmek istemiyorum yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum başına gelen varmı acaba lütfen yazmadan geçmeyin

Eklentiler

• IMG20200606113025.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 2.051

Kendimi billlldim bileli bende oluyor, hamileyim yine var.

Bazen acıyor evet. Sebebi ise ekşi şeyler yemek, tabi bir de alerjik gıdalar. Mesela patlıcan yiyemem ben dilimi anında yakar mahveder. Domatesin fazlası da aynı şekilde. Çok su içip yoğurt yediğimde hafifliyor ama.

Fikir olsun diye yazdım geçmiş olsun

Hangi bölümden randevu alalım kızlar cildiye mi yoksa çocuk doktoru mu veya hangisi olabilir ki

ilk etapta cocuk doktoruna gotururdum ben, o yonlendirir zaten diye dusunuyorum.
Bu arada benimde dilim patlican yiyince boyle siserdi kucukken.
Ne yedi icti dikkat et derim, doktor da soracaktir zaten.

İnşallah alerjik biseydir bu internet de baktığım da hemen bı kanser yazmışlar moralim yerler de ben doktora gitmeden emin olup rahatlıyamiycam sanırım sağolun kızlar

İnşallah alerjik biseydir bu internet de baktığım da hemen bı kanser yazmışlar moralim yerler de ben doktora gitmeden emin olup rahatlıyamiycam sanırım sağolun kızlar
İnternete ne yazsanız kanser zaten.
Oraya bakmayın, ama Dr a götürün.

Bir çocuk Dr unuz yok mu foto atabileceğiniz..

Bazen benimde dilim böyle oluyor hatta abimin kızınında dili böyle oluyor acımıyor genelde böyle olmasının sebebi bademcikler şişmeye başlayınca hasta olucağımız zaman oluyor yani

alerjik olabilir ama sen doktora götür.aile hekimine de gidebilirsin hastane yok diyorsan eğer.ama önlemlerini aldıktan sonra hastaneye gidebilirsin bi sorun yok bunda şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…