- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Şu anda bademcikleri de iltihaplı antibiyotik kullanıyoruzBazen benimde dilim böyle oluyor hatta abimin kızınında dili böyle oluyor acımıyor genelde böyle olmasının sebebi bademcikler şişmeye başlayınca hasta olucağımız zaman oluyor yani
İnşallah bizim de geçerBenim kücükken bademciklerim kim kardashian’ın kalçaları gibi şişerdi. Dilim de bu sekil oluyordu. Ama geçti sonra.
İnşallah alerjik biseydir bu internet de baktığım da hemen bı kanser yazmışlar moralim yerler de ben doktora gitmeden emin olup rahatlıyamiycam sanırım sağolun kızlar
Ondan olabilir o zaman yinede doktora gösterin geçmiş olsunŞu anda bademcikleri de iltihaplı antibiyotik kullanıyoruz
Resimden yanlış gormuyorsam harita dili genetik bı şey 6 yaşından sonra geçiyor acımaz benim oglumdada vardı ara ara yer değiştirirAcisa söylerdi herhalde acımıyor
Evet 3 yaşında son üç aydır bu şekilde dili6 yaşından küçük demi
Onlarada mesaj attım ama cvb gelmedi haftasonu olduğu için sanırımSağlık ocagini arayın, WhatsApp numaralarını versinler, Dr yonlendirsin
Harita dil büyük ihtimal benim oğlumunda doğduğundan beri böyle bazen artıyo bazen yok oluyo doktor harita dil demişti. Doğuştan olan bişi bizimkisi herhangi bir sıkıntısı olmuyo endişelenmeyin.Selamün aleyküm arkadaşlar uzun bı aradan sonra tekrar girdim gerçekten çocuk bakmak anne olmak zor biseymis çok güzel ama onlar hasta oldu mu Dünya basima yıkılıyor Allah herkesin evladına sağlık versin iyi günlerini görelim inşallah fazla uzatmak istemiyorum kızımın dilinde gittikçe büyüyen bu kızarıklık sizce ne olabilir iyice dert oldu bana hastaneye de bu dönemde gitmek istemiyorum yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum başına gelen varmı acaba lütfen yazmadan geçmeyin
Google'da bağlı bulunduğunuz sağlık ocağının sitesine girin ;Selamün aleyküm arkadaşlar uzun bı aradan sonra tekrar girdim gerçekten çocuk bakmak anne olmak zor biseymis çok güzel ama onlar hasta oldu mu Dünya basima yıkılıyor Allah herkesin evladına sağlık versin iyi günlerini görelim inşallah fazla uzatmak istemiyorum kızımın dilinde gittikçe büyüyen bu kızarıklık sizce ne olabilir iyice dert oldu bana hastaneye de bu dönemde gitmek istemiyorum yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum başına gelen varmı acaba lütfen yazmadan geçmeyin
Canim pek emin değilim ama buna "çilek dil" deniliyor sanırım. Lisede sağlık lisesindeydim öyle hatırlıyorum. Ama tekrar söylüyorum emin değilim. İnternetten "çilek dil "olan çocukların dil fotolarına bak araştır ve doktora götür kuzuyu banada haber verir misin bakıncaEvet 3 yaşında son üç aydır bu şekilde dili
Cografi dil benim kızımda da var arada düzelir sonra tekrar olur. Tabi en iyisi yine doktora gidinAcisa söylerdi herhalde acımıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?