- 5 Eylül 2012
- 691
- 341
- 123
- Konu Sahibi benmatmazel
Arkadaşlar...3.5 yaşındaki kızımın dişleri köklere yakın kısımları sapsarı oldu.fırçalıyoruz da.kötü görünüyor ve ağzı sürekli kokuyor.tecrübeli anneler ne yapabiliriz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boğaz enfeksiyonundan sürekli antibiyotik kullanıyoruz.doktora danıştım fırçaladığum an geçer dedi ama çok küçük olduğu için yaptırmıyorum.Antibiyotik çürüğü olabilir belki? Kullandınız mı yakın zamanda?
Sürekli kıAntibiyotik çürüğü olabilir belki? Kullandınız mı yakın zamanda?
Nesquikli süt içiyor her gece.sensodyine çocuk macunu al demişti çocuk doktoru.dediğinizi de göz önüne alacağım teşekkürlerBenim kızımda da var ve 2 yaşında. ROCS diş macunu aldım eczaneden bir de iyisinden fırça ama kendi iyi fırçalayamıyor doğal olarak oyun yapıyor. Zaten 1 yaşından beri kullandırıyorum bu fırçayı, fırçalayacağından değilde alışsın şimdiden ilerde fırçalasın diye. Neyse ben fırçalayayım diyorum fırçalatmıyorda. Bir kere o sarılıklar gitsin diye zorla fırçaladım ama pişman oldum çünkü ağladı ve 1-2 hafta fırça almadı eline. Ben fırçalarken koşup gelir fırçamı ver derdi, o sıra çekindi. Güzelce anlatıyorum ver fırçalayayım diye ama yanaşmıyor ben de veriyorum eline işte ne olursa :)
Seninki gayet büyük, fırçalayabilir. Eczaneden ROCS ve iyi bir fırça al ve fırçalamasını sağla. Bence faydalı olur.
Ağız kokusunun temel nedeni de çürük. Hele gece süt emen çocuklarda çok olur.
Sabah kalkarsın kokar ya , ya da açlıktan nefesin kokar ya öyle kokuyorNasıl bir ağız kokusu ? Aseton gibi mi iltihap gibi mi ?
Evet fırçalıyoruz ama ağız çevresinde alerji tarzı yaralar oluştu bi ara prof.a götürdüm geçmeyince .macun yapabilir macunsuz fırçala demişti.çocuk macunlarından kullanıyordum.macunumuzu değiştirmek gerekli belkiAğız Kokusu genelde mideden gelir. Hazım sorunu ya da ilaçlardan olabilir.
Dişini fircaliyor musunuz anlayamadım. Kızım 3 yaşında dislerimiz siyah olmasın önce anne temizlesin sonra sen parlat diyorum fircaliyoruz. Yutulmasinda sakinca olmayan dış macunumuz var minicik dış fırçası var. İlaç ya da şekerli gıda sonrası mutlaka su içermeli. Kakao da sarılık yapıyor diste.
Yazdığım yanlış anlaşıldı galiba şöyle düzelteyim.evde fırçalıyoruz.diş doktoru kendi yaptığı bir işlemle fırçalarsam geçer dedi.o işlemi küçük diye yaptırmıyorumEvet fırçalıyoruz ama ağız çevresinde alerji tarzı yaralar oluştu bi ara prof.a götürdüm geçmeyince .macun yapabilir macunsuz fırçala demişti.çocuk macunlarından kullanıyordum.macunumuzu değiştirmek gerekli belki
antibiyotiklerin bazıları yapıyoArkadaşlar...3.5 yaşındaki kızımın dişleri köklere yakın kısımları sapsarı oldu.fırçalıyoruz da.kötü görünüyor ve ağzı sürekli kokuyor.tecrübeli anneler ne yapabiliriz?