- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Ciddiyim. Maddi manevi soruna yol açıyor bu durum. Gündüzleri yırtıyor diye sadece gece uyuturken veriyordum geceleri daha az çiğniyor. Ama nasıl olmuşsa bugün eline geçmiş ve çiğneyip koparmış saat 11 gibi farkettim. O saatten bu yana emziksiz uyutmaya çalışıyorum ama uyutamadım. Eşim yorgun olduğu için nöbetçi eczaneye gitmem demişti ama baktı ki çocuk uyumuyor ağlayıp kendisini de uyutmuyor, nöbetçi eczaneye gitti şimdi. Bu birkaç defa başımıza geldi. Ve genellikle sadece gece vermeme rağmen haftada en az 3 defa emzik alıyoruz. Sık yırttığı için en uygunundan wee marka alıyorduk ama o bile bize ağır gelmeye başladı haftada 30 liraya yakın emziğe para mı verilir ya... Yırtılmayan ya da yırtılmaya çok dayanıklı emzik var mı? 50 lira olsa da alırız arkadaşlar bir defa alalım 1 ay gitse bile kâr yani...![]()
benim büyük kızımda böyle bir olay başıma gelmişti. aynı sizin gibi haftada 3 defa aynı marka emzikten aldım. en sonunda bir gün bir şeye sinirlenip attı emziğini ve gerçektende nereye savurduysa bulamadım. akşam yatarken istedi dedim atmasaydın başka emzik yoktu dedim. ertesi gün buldum ama ona bulamadım dedim. bir kaç kere sordu yok dedim. 1 ay hiç sormadı. 1 ay sonra bir krizle ağlamaya başladı mememde memem diye çok şükür onuda atlattıktan sonra bir daha sormadı. bunlar yaşanırken 2 yaşındaydı bu arada.