Kızımın gaz sorunu

nesyaprak

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2023
78
18
18
30
Merhabalar 1.5 aylık ikizlerim var birinde çok yoğun gaz sancısı çekiyoruz acile gittiğimiz günler de oluyor doktorun verdiği fitil ilaçlar da çok aman aman fayda etmiyor ikiz olduğu için o kadar çok yoruluyorum ki artık öneriniz nedir

Merhabalar 1.5 aylık ikizlerim var birinde çok yoğun gaz sancısı çekiyoruz acile gittiğimiz günler de oluyor doktorun verdiği fitil ilaçlar da çok aman aman fayda etmiyor ikiz olduğu için o kadar çok yoruluyorum ki artık öneriniz nedir
Benim bebeğim cok bazlıydı hiç birşey işe yaramıyordu 3 aydan sonra azaldı 1 yaşında şu an gazını kendi çıkarttığı için o sorun ortadan kalktı . Sizin masajla gazını çıkartmanızı öneririm doktorların verdiği damlalar cok zararlı asla tavsiye etmiyorum . Sabırlı olun gecicek bu günler

Windsalbe isimli krem ve onunla masaj cok yardimci olmustu bize.
Hala bulunuyormu bu krem bilmiyorum.

Benim bebeğim cok bazlıydı hiç birşey işe yaramıyordu 3 aydan sonra azaldı 1 yaşında şu an gazını kendi çıkarttığı için o sorun ortadan kalktı . Sizin masajla gazını çıkartmanızı öneririm doktorların verdiği damlalar cok zararlı asla tavsiye etmiyorum . Sabırlı olun gecicek bu günler
Sadece emerken ve uyurken susuyor masajda yapıyorum mecburen ilaçta veriyorum

Mide gazını çıkartıyor musunuz? Uyusa bile mutlaka çıkartın öyle uyuyun tekrardan. Mide gazı barsağa inmezse daha az gazı oluyor daha az huzursuz oluyorlar. Ben biraz beslendikten sonra gaz çıkartıp sonrasında beslenme bitince yeniden gazını çıkartıyordum böyle daha az barsak gazı olmaya başladı.

Back
X