Kızımın hareketlerini hissetmiyorum çok fazla..

o1nesli35

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
80
1
286
Adana
Arkadaşlar 26+2 bir kız, bir erkek ikizlerime hamileyim, yalnız kızım çok hareket etmiyor, tekmelerini bile hissetmiyorum ,oğlum ise çok hareketli. Kızımın hareketsiz olması normal mi? Bir de 28. haftada doktorum ciğer geliştirici iğne yaptırmamı istedi. Sizce erken değil mi?

benimkilerin ikisde kız... sol tarafımdaki çok hareketli ama sağ tarafımdaki o kadar değil. bazen şüphe etmiyorum değil......................ama hep yanılıyorum doktorumda korkmamamı onun daha yavaş olduğunu söylüyor.... 20 li haftalarda daha az hissediliyor ..... 30 lara gelince az da olsa hareketleri hissediyorsun

ıkisinin hareketleri aynı olmayabiliyor, benim de kızım çok hareketliydi, oğlumun daha az hissederdim.Kaç kez doktora gittim hareket etmiyolar diye, adam bıkmıştı benden.Çok fazla takma kafana,onlarda strese giriyo sonra karnında.

Bir de ciğer geliştiriciyi bana daha erken vurdular, sanırım 26. haftada falan ama erken doğum tehlikesi oluşmuştu.

evet erken doğumu tetikliyor ama bi yandanda erken doğarsa solunum sorununu ortadan kaldırıyor neticede doktor kontrolünde vuruluyorsun hareketlere gelince 18-20.haftalardan sonra hissedilmeye başlanıyor ki bazen gazla bile karıştırıldığı oluyor benimde kızım hemen hemen hiç hareket etmiyordu her gidişimde doktora yakınıyordum erkeğimse fıldır fıldırdı :))) şimdi 3,5 aylıklar kızım sessiz erkeğim hala fıldır fıldır :)))

Arkadaşlar 26+2 bir kız, bir erkek ikizlerime hamileyim, yalnız kızım çok hareket etmiyor, tekmelerini bile hissetmiyorum ,oğlum ise çok hareketli. Kızımın hareketsiz olması normal mi? Bir de 28. haftada doktorum ciğer geliştirici iğne yaptırmamı istedi. Sizce erken değil mi?
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah....

bazen yerleri daralmış olabiliyor benimde birisi çok hareketliydi ikisi az hareketli bazen hiç hissetmezdim olabiliyor yani endişe etme tabiki tedbiri elden bırakmamak kontrolde kalp atışlarına bakmak lazım...

ciğer geliştirici iğne genelde erken doğum riski olan gebeler için 28 haftalarda başlanıyor bende29 da oldum 2 doz sadece ve yeterli geldiii... ama doktorum 32 demişti ben yinede 29 da yedim ne olur neolmaz diye ısrar etmiştim

cnm benimde 2 kız 1 tanesi inanılmaz hareketli üstte alt tarafta olan da plesantası önde oldupu için oda hareketliymş.dr dediğine göre ama ben pek hisseemiyormuşum,

Pardon dün anlatım bozukluğu yapmışım, ciğer geliştirici iğne erken doğum tehlikesine yol açmadı.Böyle bir tehlikem olduğu için doktorum 26.haftada vurmaya karar vermişti.

Pardon dün anlatım bozukluğu yapmışım, ciğer geliştirici iğne erken doğum tehlikesine yol açmadı.Böyle bir tehlikem olduğu için doktorum 26.haftada vurmaya karar vermişti.
sağol canım bilgi verdiğin için, endişelenmiştim ben de sen öyle erken doğuma yol açıyor dediğinde

arkadaşlar bir de benim iki kasığımda da çok ağrı var,hiç geçmiyor, karnımda da aynı şekilde ağrılar oluyor,bu ağrılar sizce normal mi?

nst ye girmen lazım canım geçmeyen ağrılar erken doğum riskinin yada başka bir rahatsızlığın habercisi olabiliyor ihmal etmemeni öneririm

Back
X